Ötvös Tibor

A DiCE reagált a bojkottra

A héten számoltunk be arról a kezdeményezésről, melyet a Battlefielfd 3 ellen indítottak a sorozat rajongói.

A kiadó ugyanis az előrendelőknek a játék mellé ad egy Physical Warfare Pack nevet kapott DLC csomagot, melyben - a kifogások szerint - olyan fegyverek lesznek már megjelenéskor elérhetők, melyekkel tisztességtelen előnyre tesznek szert az előrendelők. Erre reagált ma a DiCE menedzsere, Karl Magnus Troedsson.



"Szeretném rögtön letisztázni, hogy a Physical Warfare Pack csak időleges exkluzivitással rendelkezik. Ha nem rendelitek elő az adott terjesztőnél a Battlefield harmadik részét, akkor sincs gond, hiszen később ingyenesen is elérhető lesz mindenki számára a csomag. A Physical Warfare Pack egy előrendelői extra. Jelen pillanatban azonban csak az Egyesült Királyságban lett bejelentve, de később minden országban megjelenik. És ne feledjétek: már a megjelenés napján mindenki megkapja a fegyvereket - akár előrendelte a játékot akár nem."

A Battlefield 3 októberben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szekrény #11
    én azt üzenem a dice-nak hogy ne cod-od hülyegyerekpakkokkal foglalkozzanak hanem azzal hogy nincs a játékukban jááááárműűűű
  • a_n_d_r_e_w #10
    Nem tudom minek ez a mubalhe, es egyaltalan miert kerul cimlapra, ennyire uborkaszezon lenne? BF:BC2 limited tulajkent tapasztalatbol tudom, hogy ugyanez volt ott is, tobbek kozt a tracert alap unlockent kaptak meg az emberek, mig a tobbiek 1-2 szintlepes utan. Huhaaaa, tenyleg, bojkottaljunk
    (amugy itt nem collectorsrol van szo, a limited ara megegyezik a normal verziojeval, es nem igazan tudom mi a peldanyszam, de joval megjelenes utan is kaphato volt...)
  • Zolivok #9
    electro mercantilism JEHA
  • morden #8
    Ez a DLC akkora lehúzás :( sajnos mostanában ez megy, a filmeknél is ketté szednek 1 filmet ( pl Herry Potter, meg az az alkonyat ha jól halottam ) hol van már a 180 perces Gyűrűk ura :D
  • MoT3C #7
    Jó játék lehetne ha 3-4évre készítenének egy batlefieldet és folyamatosan patchelnék meg csitermenetsítenék a játékot. Így kialakulhatna egy scene és jó multis játék lehetne. De ez az adjunk ki évente egy összecsapott klont 12k-ért és utána 2hónap múlva televan csiterel mert leszarják a játékot elég szomorú és az emberek komplett hülyének nézése.
  • lostprophet #6
    Mert így kábé annyi az értelme, hogy az előrendelők addig élvezhetik a DLC-t, amíg a játék meg nem jelenik, mert akkor a nem-előrendelők is megkapják ingyér. De annak meg mi értelme lenne?
  • uniu #5
    Nem a google translate a hibás! :)
  • RoyalPredator #4
    Kapnak unlockot alapból, amit más csak pl XP-vel tud feloldani.

    Legalábbis yígy lenne értelme
  • Fricci #3
    Igen, én is összezavarodtam az utolsó mondat miatt... valaki valamit elírt szerintem
  • FoodLFG #2
    Ha nem tetszik nekik a helyzet, akkor ne vegyék meg a játékot. Nagyon helyes.
    A kiadó majd úgyis a warezre fogja.

    Remélem a Mirror's Edge 2ben nem lesz ilyen DLC faszkodás. Már ha egyáltalán megcsinálják...

    A DLC is csak arra jó, hogy félkész játékokat adhassanak ki és utána még le is tudják húzni a népeket. Nomeg persze, hogy tönkretegyék a warezesek játékélményét, bár arra szerintem nem éppen hatékony.