Ötvös Tibor

Megjelent az első X-Men: Destiny trailer


Végre mozgásban is megmutatta magát az X-Men: Destiny.

A játék nagyon érdekesnek tűnik és a lenti trailer alapján szinte minden ismertebb - és kevésbé ismert - mutáns felbukkan benne. Ráadásul elég látványosnak ígérkezik a program és a hangulata is rendben van. Remélhetőleg a Destiny legalább olyan szórakoztató és minőségi lesz, mint az X-Men Origins: Wolverine volt, melyet szintén az Activision jelentetett meg.


Az X-Men: Destiny az Activision és a fejlesztő Silicon Knights szerint a választás abszolút szabadságáról szól majd. Minden egyes történés, mutánsunk minden egyes részletéről mi döntünk és azt is meghatározhatjuk, hogy melyik oldalon álljon. A játék egy akció-RPG lesz és elméletileg még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #9
    hát ha te pocsékul nézel ki, az mindenképpen csak a saját magad játékélményének rovására mehet. :))) Gondolom elírás volt ez, de ezt nem hagyhattam ki. :))
    Természetesen ugyanannak a játéknak egy hd verzióját én is szívesebben játszom (miért is ne, ha elérhető ugye), de én azt mondom, ezeket a "gyengébb" játékokat sem szabad elítélni, csak mert grafikailag elmaradnak egy picit. Azért még lehet jó, és ugye semmiképpen sem fos!
    üdv.
  • KillerBlue #8
    Én még mindig tolom a PoP Sands of Time trilogy minden részét pedig nem mai darabok és a grafika már megjelenéskor sem volt csúcs. De ha kiadnának egy HD verziót 100%, hogy inkább azzal játszanék. Nekem sem elsődleges hogy amivel játszom az csúcsgrafikás legyen de ne nézzek ki pocsékul mert az lehangoló és a játékélmény rovásáram egy.
  • donceleger #7
    most csúnyán mellé fogtál barátom, mert a gép amit birtoklok, közel fél milliós volt fél éve, csak a videókártya 100-ba fájt nekem. el kell fogadni, hogy vannak olyan játékosok is, mint pl én, akinek nem csak a grafika a fontos. noha brutál kártyát vettem, de csak azért, hogy az új játékokkal is tudjak játszani, de nem a szépség az elsődleges, hanem az élmény. és ha azt egy ilyen általatok gyengének nevezett játék éri el, akkor igen, ez sokkal többet ér, mint valami full hd-s grafika király game.
  • Zolivok #6
    amúgy meg endless respawn time ami a baj benne meg a god 0
  • KillerBlue #5
    Ez tipikusan egy "régi a pc-m ezért csak pocsék grafikás játékokkal játszom" hozzászólás. Nem tudom te hogy vagy vele de nekem hozzáad a játékélményhez ha az amit a monitoron látok nem úgy néz ki mint kb. 6 éve. Nem kell hogy a legszebb legyen de azért tartsa a lépés és egy "mai" általános szinten legyen. És ez a játék tényleg elég pocsékul fest.
  • donceleger #4
    komolyan, mindig lesznek olyanok, akik elégedetlenek mindennel!!!
    a grafika nem minden, hol marad a játékélvezet???
    pont leszarom, milyen a grafika, csak jó legyen a játékélmény!
    tudjátok mi való nektek? :) az élet - bár szar játék, de a grafikája nagyon ott van!!!
  • Griphons #3
    Egyetértek. Miközben néztem az jutott eszembe: mi ez a fos?
  • Kaliki #2
    Oké hogy egy játéknak nem a grafika a lényege de ez kritikán aluli.
  • beceneev #1
    Már egy ideje..