Ötvös Tibor

Folytatódik a Batman: Arkham sorozat

A Rocksteady nagyot robbantott a Batman: Arkham Asylummal, mely sokak szemében a legjobb szuperhősös játék.

A jelek szerint a folytatás, mely az Arkham City nevet viseli sem sikerül majd rosszul és itt ráadásul már új irányítható karakter is felbukkan Macskanő személyében (akit a teljes játékidő 10 százalékában vezethetünk). Épp ezért nem meglepő, hogy a fejlesztők már arról beszéltek, hogy biztosan folytatódik az Arkham-széria.



"Rengeteg történet van, ami szívesen elmesélnénk" - jelentette ki Sefton Hill, a Rocksteady társ-alapítója. "Egyszerűen nem fordulhat elő, hogy ilyen karakterekkel ne tudjunk elmesélni egy sztorit. Annyi ötletünk van, hogy simán kijönne belőle a Batman: Akrham 3, 4 és 5 is."

És aki azt gondolja, hogy a csapat csak Denevérember kalandjaiból tervez megélni, az téved. Hill ugyanis azt is elárulta, hogy gondolkodnak azon, hogy más szuperhős kalandját is megjátékosítsák.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • armageddon666 #4
    Smillville játék? (Nem néztem a sorozatot, de mintha abban lenne a fiatal superman aki szépen sorban megkapja az erejét)

    Egyébként ahhoz képest hogy legyőzhetetlen, Justice Leagueben eléggé gyengének tűnt :D Mindig jött valaki aki földbe döngölte...
  • xido #3
    fél rpg módon lehetne,ahogy fokozatosan fejlődik és előjönnek a képességei,az ereje...
  • Szefmester #2
    Az a gond hogy a DC univerzumból nem igazán tudok olyan hőst mondani aki játékban érne valamit. Mert Flash vagy Green Lantern még oké, na de Superman? superman-t nehéz egy játékba beilleszteni hacsak nem azzal kezdődik az egész cucc hogy valaki megmérgezte kriptonittal és fokozatosan ürül ki a szervezetéből és emiatt gyenge szegény..
  • Evoluti0N #1
    Ha tudják hozni az első rész színvonalát, hangulatát, akkor tőlem akár 20 Batmanes vagy más szuperhősös játékot is csinálhatnak :)