Ötvös Tibor

A PC-s Fifa '12 még a régi motorral jön


Az Electronic Arts szinte minden Fifa '12-vel kapcsolatos beszámolójában az új Impact Enginet dícséri.

A lenti trailerben is látható, hogy ezen motor segítségével élethűbbé válnak a test-test elleni küzdelmek és az ütközések. Ám a jelek szerint ezt csak a konzolosok élvezhetik ki, mert a legújabb hírek szerint csak az ő változatukban szerepel majd az Impact Engine.


FIFA Soccer 12 - Player Impact Trailer by ign

Ez annyit jelent, hogy a számítógépes focistáknak marad a tavaly látott grafikai színvonal, mely már akkor is elmaradt a PS3 illetve X360-as látványtól. Idei húzásával a külföldi oldalakon már elkezdődött a PC-s tábor elégedetlenkedése, mely - tegyük hozzá - teljesen jogos. Várjuk, hogy az EA mit reagál a történésekre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atkamon #13
    Amíg konzolon egy-két hét alatt több milliót adnak el egy-egy nagy címből, addig PC-n egy-két hét alatt MAXIMUM 1-200ezret...
  • DaemoonHunter #12
    Természetesen mindezt csak a saját, konzollal rendelkező ismik alapján írtam, ők kivétel nélkül lewarezolnak mindent, ettől függetlenül persze tisztább kicsit a konzolvilág, de nem hiszem hogy annyira ami elég indok lenne ahhoz hogy kifogásokat kelljen keresni amiért nem jönnek bizonyos címek pc-re.
  • Skynet #11
    Van,de a multitól lehet félni,és kb míg konzolon 10-ből 6-7 vesz játékot a többi warezolja ez p-n kb úgy néz ki hogy 10-ből 9 lewarezolja..:)
  • Seth #10
    Nem erről van szó. Arányaiban a pc warez nagyobb mint a konzol warez
  • DaemoonHunter #9
    ja, persze, mert konzolon aztán nincs warez...
  • zola2000 #8
    nyugi, nem kell a fifát letölteni sem, hanem meg kell venni a PESt ( ami nincs butitva), ha az EA látja hogy mindenki a PESt veszi meg ami nincs butitva, míg a butitott fifát senki akkor talán elgondolkodna.
  • Skynet #7
    "Kínáljanak olyat amire tényleg azt mondom hogy megéri a pénzt"
    Hiába minden erőfeszítés ha nincs multi (és nem a multi a játék egyik fő pontja) és nincs megoldva hogy warezzal ne lehessen multizni, akkor a többmillió pc-s játékosból kb jó ha fél-1millió megveszi (ez már erősen jó), a többi lewarezolja és talán 2-3 év alatt elér a cím olyan eladást mint egy jobb konzolcím 1-2 hét alatt...Nem csoda hogy szarik a Rockstar is a pc-re és se Red Dead se LA Noir...Minek pazaroljanak időt és pénzt valamire ami hiába minőségi,lewarezolná a sok baromarcú.
  • unrealnoise #6
    Ennyi. FiFa 2010-et nem akartam megvenni, pedig toltam egy ideig. És valóban ne a vevő alkalmazkodjon, hanem az eladó próbálja meg eladni (PC-re is) a termékét. AZ EA ha megint eljátszaná ezt, akkor előre üzenem nekik, hogy k*pják be, én akor a következőt sem veszem meg... Nyílván azt akarják elérni, hogy mindenki vegyen konzolt, de köszi, én nem kérek belőle...
    megj: ha a real, igazi, új, idei konzolos motorral jönne, szó nélkül megvenném PC-re...
  • dronkZero #5
    Nem gondolod, hogy az emberek megvennék, ha nem lenne szándékosan technikailag butítva?
  • DaemoonHunter #4
    Sosem értettem miért kell a mai világban a vásárlónak alkalmazkodni az eladóhoz. Kínáljanak olyat amire tényleg azt mondom hogy megéri a pénzt(teljes áron adják a frissített kereteket, mezeket + cukormázat). Szerintem itt nem a vevők a hülyék amiért nem kapkodják. Tipikus ea stratégia, ezek a dolgok is simán jöhettek volna évekkel ezelőtt, sőt, gyakran amit beígérnek se úgy valósul meg ahogy lefestik. Mai ea reklám 98 ra vonatkoztatva így nézne ki kb: beépítettük az új hiperszuper impact focilabdát, sőt a játékosokat is, hogy a program még valósághűbb legyen!