Ötvös Tibor

Készül az Alone in the Dark: The New Nightmare remake

Az Alone in the Dark igen komoly múltra tekint vissza, hiszen tulajdonképpen az első résszel megteremtették a túlélő horror műfaját.

Sajnos a harmadik rész után a franchise minőségileg komoly hanyatlásnak indult és a negyedik, The New Nightmare már csak címében hasonlított a korábbi részekhez. A program annak rendje és módja szerint meg is bukott és a sorozat újraindításának szánt 2008-as epizóddal végleg (?) elásta magát a széria - legalábbis eddig úgy tűnt.



Ma azonban a Sony bejelentette, hogy készül az Alone in the Dark: The New Nightmare újrakiadása, mely elméletileg a nyáron meg is jelenik. Mivel a program eredetileg PS1-re és PS2-re jelent meg, így valószínű egy HD-s remakere készül a kiadó, mely csak letölthető állapotban lesz elérhető.

A The New Nightmare 2001. október 31-én kezdődik, amikor Edward Carnby legjobb barátját és társát, Charles Fisket holtan találják Shadow Island partjai közelében. Carnby természetesen elkezd nyomozni az ügyben és kiderül, hogy barátja egy titokzatos táblát kutatott, mely földöntúli erőket szabadít el. Edward társat is kap Aline Cedrac, az intelligens és fiatal egyetemi oktató személyében, akivel ketten indulnak el a szigetre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tibisan #2
    annak már 10 éve..dreamcastra együtt jött a code verinikával..talán belejátszott ez is , hogy nem kapott nagyobb hírverést anno..grafikával nincs vele baj , a resi cv-hoz képest(ami nálam a grafjával elhasalt)egy jó game .
  • nessboth #1
    Szerintem 1-2 és a new nightmare azok amik igazán jól sikerültek. Ok, a new nightmare befejező pályaszakasza szánalmas lövölde, de még mindig jobb, mint a 3. rész, ami egy benny hill westernre emlékeztet...