Ötvös Tibor

Hangulatos Dead Island trailer


Egyre jobbnak tűnik az első blikkre szimpla Left 4 Dead klónnak tűnő Dead Island, mely egy nagyon hangulatos trailerrel jelentkezett tegnap.

A Tragedy Hits Paradise nevet kapott videóban bepillantást nyerhetünk abba az idilli állapotba, mely Banoi paradicsomi szigetét jellemezte korábban - még mielőtt megjelent volna az élőhalottak serege. A lenti trailerben láthatunk pár játékmeneti elemet is és ezek alapján bizony leszögezhetjük, hogy a Dead Island nagyon szép lesz és hangulatilag is rendben lesz a program. És úgy tűnik, hogy végül mégis megmaradt az eredeti logó, melyet korábban az ESRB "kérésére" megváltoztattak.


A történet szerint egy turistát alakítunk, aki a paradicsomi Banoi-szigeten nyaral a csodás környezetben fekvő Royal Palms Resort Hotelben. Megérkezésünk estéjén el is megyünk egy nagyot bulizni, melyből magunkhoz térve azt tapasztaljuk, hogy mindent elleptek a zombik. Az élőhalottak már szinte mindenkit megöltek, de páran még életben vannak rajtunk kívül és velük összefogva kell elmenekülni a pokoli nyaralásból.

A Dead Island elméletileg még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)