Ötvös Tibor

PC-re nem jön a Far Cry 3?

A Far Cry első része igazi csemege volt az akció-FPS-ek rajongóinak, ám a folytatás minőségileg gyengébbre sikerült.

Ez azonban nem akadályozta meg a rajongókat abban, hogy a világsikerré tegyék a második epizódot is és épp ezért egy percig sem volt kétséges, hogy trilógiává bővül a sorozat. A harmadik részről eddig csak pletykákat halhattunk és ma újabb érdekes értesülések láttak napvilágot.



A Superannuation ugyanis összegyűjtötte pár nevet, akik a jelek szerint a Far Cry 3-on dolgoznak. A Ubisoft Montreal egyik alkalmazottja Twitter oldalán az olvasható, hogy a "a játék ismét egzotikus helyszíneken játszódik és sok lesz benne a szkriptelt jelenet." Sajnos rossz hírrel is szolgálnunk kell: a jelek szerint a Far Cry 3 csak konzolokra készül.

A Ubisoft eddig nem erősítette meg az értesüléseket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KopaszIsten #14
    Az 1 nagyon jó volt. A 2 ehhez képes nekem csalódás volt, főleg a mások által is említett újratermelődő, és újra bázisokat elfoglaló ellenfelek miatt. Úgy lett volna reális(abb), ha beletelik 1-2 napba, mire újra elfoglalják a megtisztított területeket. Amúgy a táj gyönyörű volt.
    Várom a harmadik részét. Remélem mégiscsak kijön PCre.
  • Meridian #13
    Crysis 2-ről azt mondták - persze mások, nekem nincs - hogy rettentően szaggat PS3-on... de az xbox361 se sokkal jobb.

    Akkor most mit akarnak konzolon? Kezd elavult lenni tudásában a konzol. Az irányítás is rettentően gyenge - én próbáltam a gear of warst vagy mit xbox-on, elhánytam magam tőle.
  • tibisan #12
    jöhet az új nintedó konzolra..meg a doom4 is..meg a rage is..persze majd ha...
  • Skynet #11
    Bármilyen hihetetlen az elmúlt évek legjobb fps és tps exkluzívjai egytől egyig csak konzolon jöttek ki.
  • koschwarz #10
    tudod, hogy végül is csak meg lehet szokni a konzolos fps irányítást...
  • tomboy013 #9
    Egy fps-t csak konzolra adnak ki :D ez elég nagy vicc számomra
  • koschwarz #8
    kicsit szavannásabb, dzsungelesebb állatvilág, ne spawnoljanak vissza azonnal az ellenfelek, ha arrébb mész 10 métert, és ne kelljen minden küldetést pont a térkép másik kibaszott oldalán végrehajtani. egyébként nem volt annyira rossz.

    mondjuk én totálbaromságnak tartottam azt is, hogy minden safehouse-ban mindig minden fegyver ott volt. persze ehhez az kell, hogy ne menjen tönkre a vas állandóan.
  • Quent1n #7
    Egy játék amit az Ubi cseszett el. Ritkaság. :)
  • Balumann #6
    Engem az zavart leginkább, hogy ez a 2. rész valami eszméletlen jó játék lehetett volna, és olyan apróságokkal tudják élvezhetetlenné tenni, hogy hihetetlen. Engem így kb. 3 dolog zavart, az a bizonyos pontokon állandóan újratermelődő, mindig ugyan olyan ellenségek, a másik a gyenge fegyverek, harmadik pedig hogy nem lehetett kijolni és lehasalni. Persze a küldetések sem voltak valami egetrengetőek, de ezek voltak azok, amik borzasztó béna jelleget adtak a játéknak.
    Multiplayerben belerakták a hardcore módot, de még úgyis túl gyenge volt a sebzésrendszer.

    A grafikus motor nagyon tetszett, gyönyörű látványvilágot nyújtott nagyon kicsi gépigénnyel, nagy terület és sok lehetőséggel. Sajnálom, hogy ezzel a motorral nem csinálnak sok játékot (bezzeg az u3 motorral... bár azzal sincs baj, hogy jól csinálják).

    Ha a 3 is ilyen lesz, mint a 2, nem fog hiányozni.
  • zola2000 #5
    nem biztos hogy nem lesz pcre, gyakran csak el felejtik megemliteni, mert nyugaton nem sok embert érdekel a dolog...