Ötvös Tibor

Közel 10 perc Jurassic Park: The Game


A Telltale Games gőzerővel dolgozik a Jurassic Park játékváltozatán, melyből most láthatunk gameplay jeleneteket is.

A Gamespot On the Spot című műsorában ugyanis a fejlesztők kicsit bővebben is bemutatták a Jurassic Park: The Game címet kapott alkotásukat. A bemutatott verzióban látható, hogy az egész majdnem olyan lesz, mint egy interaktív film és bizony akadnak még bugok benne, de ettől függetlenül hangulatosnak ígérkezik a program.


A Jurassic Park közvetlen folytatása lesz az első filmnek és olyan dolgokat tudhatunk meg benne, melyekre a filmben nem kaptunk magyarázatot és a folytatásokban sem találkozhatunk vele. Például ki tudja, hogy mi történt a mintákkal, amit Dennis Nedry elejtett csörlőzés közben? A játékból megtudhatjuk. Egyes történések a filmmel egy időben zajlanak, de ezeket most egy másik karakter szemszögéből láthatjuk.

A Jurassic Park első epizódja hamarosan megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TreDoR #7
    Még mindig ne adják ki :S
  • júzer02 #6
    De ez most akkor végig abból fog állni, hogy két scriptelt jelenet közt nyomogasd az "y" gombot minél gyorsabban?
    Remélem azért játszani is lehet majd...
  • Hoz_Hun #5
    Mint "egy interaktív film"? EZ?!
    Borzasztó gagyin néz ki.
  • fozerl #4
    Természetesen Trespasser szerűnek jobban örülni tudtam volna én is. Az a világ más volt, jobbnál jobb ötletek, jobbnál jobb technikai újdonságok voltak. Sokkal kreatívabbak voltak a készítők mint most.
  • pasy01 #3
    hali. Kovadam . Trespasser fan voltam. Az tetszett, és én is vágyom már egy hasonlóra :)
  • kovadam87 #2
    jól néz ki nagyon de én valamiért egy Trespasser féle folytatásra vágytam volna inkább. De tuti hogy ezt is ki fogom próbálni, és ha annyira jó meg is veszem majd :) De azért még mindig reménykedek egy fps jellegű fejlesztett trespasser game-re ami ténylegesen hozza a kor vívmányait is magával... dx9-10-11 de persze nem csupa script stb. :-) ti mit szerettek jobban ezt a kalandjáték fílinget vagy azt amiről én is beszélek?
  • zorrobomber #1
    fasza