Ötvös Tibor

Készül a Spiderman: Edge of Time

A Batman: Arkham City sikerén felbuzdulva több kiadó is úgy döntött, hogy megpróbálja új irányba vinni a saját képregényhősének kalandjait.

Erre a legjobb példa a Spiderman: Shattered Dimensions, melyben egyből négy különböző Pókembert irányíthattunk. A játék szép sikereket is aratott és már korábban hallani lehetet, hogy a fejlesztésért felelős Beenox újabb szuperhősös megbízást kapott a kiadótól. Sokan úgy vélték, hogy ez a Shattered Dimensions 2 lesz, ám a mai bejelentést alapján tévedtek.

A fejlesztők ugyanis ma hivatalossá tették, hogy készül a Spiderman: Edge of Time, melyben ismét több Pókembert irányíthatunk. Az egyik a Csodálatos Pókember, akit szinte mindenki ismer és így egy ilyen játékban alapkarakternek számít. A másik pedig a jövőbeli szuperhős, a 2099 karaktere, aki elég népszerűnek bizonyult a Shattered Dimensionsban is.

A történetet a Spiderman 2099 megalkotója, Peter David írja, de ennél többet jelen pillanatban nem tudunk a játékról. További információk később várhatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #6
    detto
  • xido #5
    Hát amíg a játék és filmkészítők a szuperhősökben csak a maszkos bunyós parádézós elemet látják,addig sajnos ez az elv marad...Pedig emlékeim szerint a képregény alapján Parker is nyomulhatna néha civilben oknyomozni,rejtvényeket megoldani,terhelő bizonyítékokat fotózni és akkor már nemcsak ütök megyek lenne
  • aislado23 #4
    Amúgy a Spiderman: Shattered Dimensions-ról beszélek csak mert ezt elfelejtettem mondani.
  • aislado23 #3
    Azt hiszem én már soha nem fogom megérteni hogy miért lett ez a játék siker.A noir részéről sok helyen olvastam hogy jó lett de amikor kipróbáltam az jutott eszembe hogy a batman is hasonló volt csak jobban kidolgozott. A többi része a játéknak végig ugyanaz volt. Üldözünk egy főganét 3 órán át azt leverjük utána kezdődik elölről.Nem mondanám hogy ez a hosszú játékidő titka, legalábbis számomra.
  • xido #2
    Én is azt hittem,a Pók-noir volt a legjobban eltalált,de akkor nem egy fórumot olvasunk MI és a Beenox...Noir játéknak jobban örültem volna...
  • Woodsnail #1
    Nekem, pont a 2099 világa tetszett legkevésbé.