Ötvös Tibor

F.E.A.R. 3 - mozgásban a sztori


Már láthattunk jó pár trailert a F.E.A.R. harmadik részéből és tegnap megjelent egy újabb, melyből a játék történetébe kaphatunk bepillantást.

Alma ismét terhes, ezúttal a harmadik gyermekét várja. Ezzel a szüléssel azonban beköszöntene a világvége és ezt már a két korábbi gyermek sem hagyhatja annyiban. Épp ezért a fivérek összefognak és elindulnak anyjuk ellen. Csakhogy Point Man és Paxton Fettel továbbra sem szívlelik egymást és ezzel veszélybe kerülhet a küldetésük is.


A F.E.A.R. 3 legnagyobb újdonsága, hogy az egész kampányt egy barátunkkal közösen is végigvihetjük és a karakterek közötti feszültségből adódóan nem is szükséges, hogy mindig segítsük egymást. Ezzel együtt végre az is kiderült, hogy a játék harmadik része május 27-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • artschi #4
    ha van VIP-ed, tudod szerkeszteni a hozzászólást, egyébként nem.
  • adler30 #3
    Jó kis game lesz ez.
  • miszterjoe #2
    Tipó: .. tesójukat ..
    (Csináljátok már meg azt a szerkesztés funkciót.)
  • miszterjoe #1
    Szép... az egymást gyűlölő testvérpár elindul, hogy likvidálja az anyját és a tesóját (aki ugye a FEAR2-es "Bucket" fia). Fettelnek meg amúgy is mindegy, nem? Meghalt, most már meg valami szellem csak. Egyébként újra elkezdtem végig játszani a sztorit, szóval várom a végkifejletet. Kíváncsi vagyok milyen utalások és flashback-ek lesznek az előző két részre vonatkozóan. Ha meg az nem lesz olyan nagyon para, mint az első kettő, hát nem fogok bőgni.