Ötvös Tibor

12 órás a Battlefield 3 sztori módja


A DiCE menedzsere, Karl Magnus Troddeson egy EA rendezvényen a Battlefield 3 egyszemélyes kampányáról beszélt.

"Szeretnénk több embert megismertetni a sorozatunkkal. Rengeteg ember nem akar egyből multizni. Szeretnének kicsit ráérezni a játékra, kicsit kipróbálni magukat a világában és utána mennek online. A hardcore online játékosok mondjuk mindezzel nem foglalkoznak, egyből fellépnek a hálózatra."


"Talán hozzá sem kezdenek a kampányhoz. De egy szélesebb réteget szeretnénk bevonni a franchiseba, még több játékost akarunk megismertetni a sorozattal. És ez az egyik oka annak, hogy ekkora figyelmet szenteltünk ennek a játékmódnak is. Jelen állás szerint az egyszemélyes mód végig vitele közel 12 órát vesz igénybe, ami szerintünk nagyon jó eredmény."

A Battlefield 3 az év végén jelenik meg konzolokra és PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • qwas #4
    Én nagyon szeretek egyjátékos móddal szórakozni. Lehet azért mert nem vagyok túl ügyes játékos és ezért nem élvezem, hogy multiban két perc alatt kilőnek. Persze azért egy jó történet azért jó ha van.
  • szekrény #3
    ÉN NEM tudom minek erőltetik a single-t , mindenki tisztában van vele, hogy ez a legjobb online multi fps és ha 2002 -ben ki lehetett adni a bf1942-t single nélkül úgy hogy alig volt az embereknek nettye akkor 2011-ben melyik idióta akar egy sablonos egyjátékos móddal szenvedni ...
  • Prof William #2
    Reméllem lesznek szívesek kitalálni valami izgalmas jövőbeli konfliktust mint a Modern Warfare 2-ben mert így századjára már nem lenne jó csúcstechnikával lelőni a szerencsétlen turbános kercskepásztorokat.

    Lehet tudni valamit a sztoriból?
  • Zolivok #1
    hát én tuti nem szórakoznék 12 órát botokkal