Ötvös Tibor

Warhammer 40k: Space Marines - a Chaos brigád

Egy friss hír szerint a Warhammer 40k univerzumában játszódó akciójáték, a Space Marines idén augusztusban megjelenik és ezzel együtt az is kiderült, hogy nem csak az Orkok ellen kell majd harcba szállnunk.

A fejlesztésért felelős Relic a mai napon ugyanis lerántotta a leplet a játék harmadik fajáról, akik a Chaos nevet viselik. Ez a rosszindulatú csoport egy párhuzamos univerzumból, a Warpból jöttek át és céljuk egyenlőre nem ismert. Az biztos, hogy nem baráti szándékkal érkeztek.



"A Chaos új kihívást tartogat a játékosoknak" - állítja Raphael van Lierop, a játék rendezője. "Szerintem a rajongók már nagyon várták, hogy milyen ellenféllel készülünk és talán kicsit csalódottak voltak, hiszen eddig csak és kizárólag az Orkokról beszéltünk. Ám a Chaos csapattal egy új csavart vihetünk a játékmenetbe. Ez a faj ugyanis sokkal okosabb és halálosabb, mint az Orkok és a legyőzésükhöz meg kell mozgatnunk majd az agyunkat is."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #15
    Nem olvastam az eredeti bejelentést, de az elég furcsa lenne ha Relic-ék megpróbálnák valami hűdenagy újdonságnak beállítani a Chaos oldalt. Elég jól ismert része a WH 40K univerzumnak, nemkülönben a Relic-es (és régebbi) WH játékoknak is.

    Biztos a marketinges sem volt képben, hogy nem ők/nekik találták fel a spanyolviaszt :)
  • pries #14
    "egyenlőre" a sorozatgyilkos vágja a kedves cikkírót.
  • cikasz #13
    Hát én nem ismerem olyan mélyrehatóan a warhammer világát, de ezen a cikken én is jót röhögtem :)
  • dronkZero #12
    Nem azzal van gond, hogy nem ismeri a világot, és hibázott. De azért egy szakújságírótól az a _minimum_ elvárható dolog, hogy legalább a szájbabaszott CÍMÉT a játéknak eltalálja, meg hogy magyar nyelvtan szerint legalább értelmezhető mondatokat írjon le.

    Mondjuk amellett, hogy az SG abszolúte pofátlanul plagizál, és ha szóvá teszed, még téged moderálnak ki, amellett ez tényleg elhanyagolható apróság.
  • lamer the true #11
    Hmm hát igen kár írni valamiről, aminek már mélysége van mert ugye széttépik azt aki csak egy kis hibát is vét :) Mellesleg várom a játékot, de nem veszem meg :P
  • Zolivok #10
    all we need is radio blah blah
  • dronkZero #9
    Igen ám, csak közben vedd azt is figyelembe, hogy a Káosz az energiáit a fizikai univerzum érzelmeiből szerzi. Ha nincsen fizikai univerzum, akkor...?
    Ha a Káosz sikerrel jár, elpusztítja önmagát.

    Másik érdekes dolog a Káosszal kapcsolatban, hogy amit a Warpról tudunk, az csak ennek a galaxisnak a környezete. Fogalmunk sincs, hogy a galaxisközi tér, és a többi galaxis "mögötti" Warp milyen.

    A Noise Marine-ok csak egy egységtípus nem külön frakció. Az Emperor's Children alkalmazza őket főleg, de nem kizárólagosan. Slaneesh-hez kapcsolódó Chaos Space Marine egység. Kvázi lángszórós. DoW2Retribution-ben szerepelnek.
  • amitakartok #8
    Ismertek hát. Ha jól vettem ki, amit TVTropes-on írtak, a Chaos erők végső célja a Warp egyesítése a fizikai univerzummal. Tekintve hogy a Warp az tulajdonképpen a pokol...

    Mekkora állat lenne, ha a játékbeli Chaos fakció a Noise Marines lenne...
  • Kindred Blades #7
    A párhuzamos Warp univerzum könnyeket csalt a szemembe, rég nevettem ilyen jót. Komolyan.
  • dronkZero #6
    Eheh, ja.

    Meg a játék címe sem Space Marines, hanem csak Space Marine.
    Meg a borzalmas magyartalanság a kép fölötti mondatokban.

    Szokásos békasegge minőség Ötvös úrtól.