Ötvös Tibor

Cenzúrázva a Dead Island logó

A jelek szerint az amerikai Korhatár Besoroló Bizottság, az ESRB mindenre odafigyel, hiszen tegnap felszólították a Deep Silvert, hogy változtasson a Dead Island doboztervén.

Az első képen az eredeti tervezet látható, melyen az Island 'I' betűjét egy felakasztott ember jelképezte. Ez a meglehetősen ötletes megoldás azonban nem tetszett az ESRB embereinek és követelték a változtatást. Ennek lett az eredménye a jobb oldali tervezet, melyen az 'I' betűt egy "ártatlanul" álldogáló zombi jelképezi.

Előtte Utána

"A játékipar szereplői el szokták küldeni azokat a termékeket, terveket, melyekkel az aktuális játékukat kívánják reklámozni és ezek között szerepel a majdan megjelenő program dobozterve is. Azonban az ESRB szabályzatában szereplő elvárásoknak ez a terv nem felelt meg és ezért kértük a változtatást" - áll a hivatalos közleményben.

Ezek után az már talán nem is meglepő, hogy az előzetes hírek szerint a Dead Island a 18 éven felülieknek címkét kapja majd meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #7
    Ja, minek kéne akasztott ember oda...
  • Grr1234 #6
    Matek dogától jobban sérülnek lelkileg...
  • SpecterMATWRZ #5
    Szerintem egy kiskorú a híradótól nagyobb sérülést szenved lelkileg mint egy felakasztott ember rajztól :D
  • nessboth #4
    Jaja, hiába brutál kép, nem pásszol a millijőbe!
  • a_n_d_r_e_w #3
    Szvsz egy zombis jatekhoz jobban illik egy zombi mint egy akasztott ember...
  • ntom #2
    ja, csak véletlenül meglátja a boltban egy kiskorú terrorista, és ott helyben sérül egy hatalmasat. Én a helyükben leragasztottam volna vmi censored matricával az i betűt, és csók.
  • Bimbike #1
    ha 18 as lesz akkor szerintem maradhat az akasztott :)