Ötvös Tibor

Játék lehet az Epic demójából


Az Epic egy Samaritan nevet kapott techdemó kereteiben mutatta meg, hogy mit tud a továbbfejlesztett Unreal Engine 3.

Az erősen a Deus Ex és Szárnyas fejvadász legszebb pillanatait idéző képsorok alatt sokakban megfogalmazódott a kérdés, hogy nem egy hamarosan bejelentésre kerülő játék reklámja ez a trailer. Akkor az Epic határozottan cáfolta ezeket a feltételezéseket, ám Mark Rein, a csapat vezetője a hétvégén elárulta, hogy nem elképzelhetetlen, hogy a Samaritanból egyszer játék készül.


"Egy techdemó elkészítése során sokat megtanulunk az aktuális Engine működéséről és ezért jöhetett létre korábban például a Gears of War is. Szóval nem elképzelhetetlen, hogy a Samaritan is visszaköszön majd a monitorokról, de jelen pillanatban nem dolgozunk ilyen játékon. Az Unreal Engine 4 pedig csak a következő generációs konzolok megjelenésekor lesz bemutatva."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #11
    Jó kis harc lesz itt, CryEngine 3, Unrela 3.9(?), ID Tech5, Frosbite 2
    Kíváncsi leszek melyik tud legtöbbet felmutatni. Eddigiek alapján a Frosbite2 vezet.
  • lestyanrobi #10
    Nem kell itt aggódni, az eddigi unreal engine-ek is jók voltak, ez is az lesz... Szerintem nem véletlen várják meg az új konzolokat, mindig abból jön a legnagyobb bevétel, úgyhogy azokra fognak gyúrni. Pc-n meg úgyis jó lesz, eleve azon mutatták be most, a mai hardverekkel, pedig még nincs kész az engine közel sem. Meg én bízok benne, hogy most se lesznek lesz**va a pc-sek, eddig se voltak.
  • zola2000 #9
    igazából az előző konzolgenerációban el lett érve egy olyan szint, ahol ki lehet mondani, hogy minden amit érdemes megjeleníteni meg tudtak jeleníteni az akkori konzolok (és pck hogy ne kötekedjen valaki reflexből), szerintem az xbox1es half life 2nél, morrowindnél, ps2es gta san andreasnál god of war 2nél, metal gear solid 3nál, és a ps1es ff7nél, n64es zelda OOTnál jobb játékok a műfajukon belül nem születtek azóta, sőt mivel nagyobb a fejlesztési költség, ezért inkább egyre kisebb butább játékok születnek (és még így is többe kerül a fejlesztés mint a legjobb ps2 játékoknak), de legalább egyre jobb a grafika/fizika...
  • FoodLFG #8
    Egy pont után már a grafika kezd lényegtelenné válni, annyira valósághű lesz (ez még nem az). A motorról, fejlesztőeszközökről viszont semmi infó nincs itt. Ezen a ponton már azok is fontosak lennének.
  • zola2000 #7
    biztos jó motor, meg részletes, de ez a video beteg, ne ilyen játék legyen!
  • narumon #6
    Khm, hát pont ezért nem adják ki a 4-et, mert ha már tudják hogy min kell mennie és az mit fog tudni akkor fogják kiadni. Szerintem meg tök logikus.
  • narumon #5
    Vazzeh ez beszarás milyen kibebaszott jól néz ki. Nagyon durván villantott az Epic már megint a fene a szájukat.
  • sanyicks #4
    És tök jó lesz hogy mivel még nincs is következő gen konzol, lehet hogy nem is fog menni rajta (mert nem létező hw-re nehéz fejleszteni), a másik kérdés meg hogy baromi elavult lesz már a motor. epicék sem igazán észlényeg, de meg kell hagyni, a bullshit gyártás nagyon megy nekik :D
  • miszterjoe #3
    Voxel kellene már az új engine-be... mert a pl bokeh DOF, sub-surface scattering édes kevés, mint újdonság.
    Szépnek szép, de ennyi?
  • Zolivok #2
    jaja pc sek meg dögöljenek..ilyen görénységet