Ötvös Tibor

Októberben jön a Batman: Arkham City

Végre hivatalos megjelenési dátumot kapott a Rocksteady remek Denevérember játékának folytatása, a Batman: Arkham City.

A hivatalos bejelentés szerint a program október 21-én lát majd napvilágot, de az előzetes hírekkel ellentétben ezúttal sem lesz benne semmilyen multiplayer játékmód. "A megjelenés után további kiegészítők, módok jelennek majd meg, melyek tovább növelik az egyszemélyes mód tartalmát" - jelentette be a játék marketing menedzsere, Dax Ginn."


"Ehhez kapcsolódik, hogy azért nem akartunk multiplayeres részt készíteni, mert azzal kétfelé kellett volna osztani a csapatot. Míg az egyik fele a multira koncentrál, addig a másik az egyszemélyes részt készíti. Szerintem ez két közepes játékot eredményezett volna egy remekmű helyett. A Batman: Arkham City fejlesztésénél fontos volt az is, hogy ne azért készítsünk nagy területeket, hogy elmondhassuk: óriási a bejárható rész."

"Az volt a lényeg, hogy a játékos mindig tudjon kezdeni magával valamit és ne érezze azt, hogy szét unja magát, miközben átfut a térkép egyik feléből a másikba. És úgy érzem, hogy ez tökéletesen sikerült is."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    A lopakodós játékok között is van sikeres multi, a Splinter Cell. A zsáner igen is működhetne. De a Batmant így is, multi nélkül is nagyon szeretjük...
  • Evoluti0N #1
    Vannak olyan játékok, amihez nem illik a multiplayer. A Batman AA is ilyen volt. AZ Arkham City-ben se fogom hiányolni.