Ötvös Tibor

Helikopteres utazás a Batman: Arkham Cityben

Már eddig is elég sok információ látott napvilágot az idén megjelenő Batman: Arkham Cityből, ám ma újabb érdekességek láttak napvilágot.

Azt már korábban tisztázta a Rocksteady, hogy Denevérember ezúttal sem vezethet majd járműveket, de a jelek szerint átvitt értelemben mégis lesz lehetőségünk lerövidíteni a nagyobb távolságokat. Hősünk ugyanis képes lesz kampójával belekapaszkodni az alacsonyabban közlekedő helikopterekbe és onnan is indíthat majd támadásokat.



A civilek képesek lesznek különböző jelzéseket küldeni felénk, ha bajba kerülnek, de ezt csak a Detective módban láthatjuk majd. Ezek a segítségek jelentik majd a játék mellékküldetéseit. Kiderült, hogy újabb gonosztevő is felbukkan majd a területen. Ő Calendar Man, aki naptári ünnepnapokra tervezi minden akcióját.

A Batman: Arkham City idén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KP27 #7
    No igen. Járművek majd a 3. vagy 4. rókabőrben lesznek benne.
  • Merces #6
    ...mer a csonti olyan gyermekbarát.
  • Rage47 #5
    én duke nukemmel, bloddal és doommal játszottam annyi idősen és semmi bajom :D
  • halaszlo #4
    Én kifejezetten örültem neki, mert a kiskorú fiammal nyomtam végig és örültem, hogy inkább csontikkal harcolunk és nem kopasz, kigyúrt, varrottfejű állatokkal.
  • BigBone #3
    Ja, a detektívmód előnyt jelentett de hazavágta az egész dekorációt. Egy idő után inkább hagytam az izébe, pillantás az ellenfelekre új helyszínen majd normál módban vadászat.
  • Rapid81 #2
    Az elsőt is sokan úgy tolták végig. Idióták... :D
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Akkor mindenki "Detektív" módban*** játssza majd végig :)

    *** = értsd: a kékesszürke, meg hőlátó mód