Ötvös Tibor

A Telltale folytatja a King's Quest sorozatot

A Telltale Games korábban bejelentette, hogy a The Walking Dead és a Jurassic Park mellett még számos játékuk van készülőben.

Ezeket a hétvégén végre hivatalosan is bejelentették, így most egy csokorban nyújtjuk át minden kedves olvasónknak a címeket. A legfontosabb, hogy a csapat kapta a King's Quest sorozat jogait és neki is fogtak a széria felélesztésének. "Aláírtunk egy multi-platform megállapodást a King's Quest sorozat rebootjáról" - áll a közleményben. "Ahogy a Tales of Monkey Island esetében is, ezúttal is epizodikus formában jönnek majd a részek."



A King's Quest mellett készül a népszerű Puzzle Agent folytatása valamint a Vertigo Fables című képregény sorozatának adaptációja is. A Telltale emellett örömmel jelentette be, hogy a Vissza a jövőbe játék a csapat eddigi legsikeresebb terméke lett - tegyük hozzá, hogy számot nem mondtak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #5
    Telltale nem egy akkora cég, hogy megengedje magának, hogy kamuzzon, mindenesetre most ontják magukból a játékokat, remélem sikert-sikerre fognak halmozni, mert ugye hiányosságokkal küzd a back to the future játék, de hangulatban, sztoriban, ötletekben nagyon elkapták.
    Sok sikert nekik és remélem ráállnak arra, hogy filmadaptációkat csináljanak! Tényleg csak a grafon meg a játékmeneten kell csiszolni a játékaiknál.. és nagy névvé tudja magát kinőni a csapat!
  • Teperinke #4
    Mondjuk hogy a konkurencia ne tudjon még nagyobb számot hazudni
  • kissssss #3
    ha igazat mondanának az eladási számokat is elmondták volna, annál jobb dolog nincs is mikor teljes mellszéleségel kijelentheted hogy bizony sikerült több százezer vagy ne agy isten milliós összeget eladnod.

    most én teszek fel egy kérdést neked.

    mi értelme van annak hogy azt mondják sikeres a játék de számokat nem hajlandóak mondani?

    szóval érted a lényeget elégé hazugság szaga van akár milyen mézes mázos dumát körítenek hozzá.
  • BlagaSG #2
    Miért lenne értelme annak hogy kamuzzanak?
    Szerintem ha nem lett volna sikeres, akkor nem is vállalnának ennyi munkát és nem készítenék a folytatást... De ez csak az én véleményem
  • kissssss #1
    (tegyük hozzá, hogy számot nem mondtak.)

    tehát kamuztak és bukta a játék, nos azt hiszem keresztet vethetünk már most a King's Quest új részére.