Ötvös Tibor

Játékban is folytatódik a Verdák

Nem történt nagy meglepetés, mikor a Disney bejelentette, hogy a Pixar következő meséje, a Verdák 2 is megkapja a maga játékváltozatát.

Azt már rögtön az elején érdemes kiemelni, hogy miközben a lámpás fiúk óriási figyelemmel és szeretettel készítik el a filmjeiket (elég csak a megható Fel! első pár percére gondolni), addig a játékokra nem igazán figyelnek oda. Szerencsére a tavaly megjelent Toy Story 3 fényt mutatott az alagút végén, hiszen bár voltak benne hibák, de mégis messze a legélvezhetőbb Pixar adaptáció lett.



Épp ezért lesz érdemes figyelni a Verdák 2 játékot is, hiszen ezt is az Avalanche Software készíti. A történet hűen követi a mese cselekményét és ezúttal 25 karakter közül választva vethetjük bele magunkat a kémkalandokba. A Cars 2 kapcsolódik a World of Cars Onlinehoz is, mely egy böngészőből játszható ingyenes Verdák játék. Ha a Cars 2: The Video Gameben megcsinálunk egy küldetést, akkor az Online változatban is megnyílnak különböző extrák.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Na akkor ennek ellent is mondok..Anno a Toystory 2 a maga kis Playstation1-es szinvonalán tökéletes játék lett..és a Verdák 1 is jól sikerült a maga kis nyílt világú NFS utánérzetével..