Ötvös Tibor

Nem lesz multi a Batman: Arkham Cityben

A jelek szerint szinte mindenkit átvert a Rocksteady, hiszen a Batman: Arkham City kapcsán folyamatosan azt hallhattuk, hogy Denevérember társat kap és ezzel megnyílik a multi lehetősége is.

Ma azonban a fejlesztők vezetője, Sefton Hill hivatalosan is bejelentette, hogy a játék csak egyszemélyes kalandokat kínál majd. "Nagyon egyszerűen járt ezen témában az agyunk. Feltettük magunknak a kérdést: 'Ha minden energiánkat a multiplayer fejlesztésére összpontosítjuk és nem az egyszemélyes kampányra, akkor összességében jobb lesz a játék?'"



"Most, hogy már a fejlesztés végső fázisaiban vagyunk őszintén meg kell vallanom, hogy nem tudtuk volna azt az Arkham Cityt elkészíteni, amit akartunk, ha a multiplayerrel is foglalkoznunk kellett volna. Szóval valószínű nem divatos a választásunk, de reméljük a játékosok is egyetértenek a döntésünkkel, amikor majd a végleges programmal játszanak."

A Batman: Arkham City év végén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Grr1234 #2
    Némán, trollface a képen. :D:D
  • Hoz_Hun #1
    Engem nem zavar. Legyen jó a single player része.
    Harley Quinnek most már ez lesz a hivatalos szerlése?? Az eredeti sokkal jobb volt. Remélem majd lehet választani valahogy azt a ruhát is.