Ötvös Tibor

Játék készül Stephen King könyvéből?

Stephen King A setét torony című sorozatának megfilmesítéséről már régóta pletykálnak Hollywoodban és most úgy tűnik, hogy a játékvilág is lecsap rá.

A mai hírek szerint ugyanis játék készülhet a hét részes sorozatból és elméletileg idén szeptemberben kezdődnek meg a munkálatok. Sajnos ennél többet nem tudni, hiszen sem kiadót sem fejlesztőt nem nevezett meg a "forrás". De azért nem csodálkoznánk, ha a Telltale Games egyik készülő projektje lenne A setét torony.



Roland, a Harcos - fajtájából az utolsó - már maga sem tudja, mióta üldözi a feketébe öltözött embert, a boszorkánymestert. Végezni akar vele, mert így eljuthat céljához, a Setét Toronyhoz. Azonban a feketébe öltözött ember nem adja egykönnyen magát. Számos halálos csapdát állít üldözőjének, azonban valamilyen oknál fogva, ügyel arra, hogy a Harcos ne veszítse el nyomait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prof William #6
    A Red Dead Redemptiont kellene lapul venni. Nem lenne rossz játék. Van eleve némi hasonló beütése ennek a világnak.
  • Evoluti0N #5
    Elég sok Stephen King könyvet elolvastam, de gonosz kenyérpirítóra nem emlékszem.
  • Merces #4
    ...franc pedig azt hittem a gonosz kenyérpiritót kell majd benne lezúzni.........
  • Kingfisher #3
    Én is pont egy teljesen nyílt világra gondoltam, valahol Gilead bukása környékén egy hangulatos neomedieval-postapocalyptic környezetben, átjárókkal, varázslattal, brutalisátssal :)
  • nessboth #2
    Telltale nagyon belehúzott, bár, ha egy lineáris,kötött point and click-et kapunk
    akkor tényleg elvész az univerzum varázsa...
    Manapság szerintem az igazi kalandot a rpg-k adják. Ha olyan lenne, mint az új fallout biztos vagyok benne, hogy fantasztikus lehetne
  • Kingfisher #1
    Szerintem a történet túlságosan is komplex egy játékhoz (mellesleg egy filmhez is, de ez most mellékes). Ellenben maga a világ tartogat lehetőségeket egy kellemes kaland vagy RPG játékhoz.