Ötvös Tibor

Készül a The Walking Dead játék

A jelek szerint a Telltale Games sikeresen divatba hozta (tegyük hozzá, újra) a kalandjátékot, hiszen a Sam & Max és Monkey Island sorozatok mellett már bemutatkozott a Vissza a jövőbe játékváltozata és mellette gőzerővel készül a Jurassic Park is.

Ám a héten az is kiderült, hogy a csapat további címeken dolgozik, melyek közül az egyikről az egyik internetes magazin le is rántotta a leplet. Ez pedig nem más, mint a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat, a The Walking Dead. A szériáért a legjobb Stephen King adaptációkat készítő Frank Darabont a felelős, melynek egyébként egy népszerű képregény adja az alapjait.



A zombiapokalipszis játékváltozatáról bővebb információk még nem láttak napvilágot, de elméletileg egy február 17-én megrendezésre kerülő rendezvényen erről - és további 4, szintén híres sorozaton illetve filmen alapuló címükről - is bővebb felvilágosítást ad majd a csapat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Anubys #6
    Egyetlen? Dead Set, Code: Z, Dead Patrol, Kingdom, American Heart, Universal Dead, Semi-Dead, 8.13...
    Most így hirtelen.
  • TreDoR #5
    Mi ebben az újdonság? Úgy fogják hívni, hogy L4D4 nem?
  • Frosty01 #4
    hát a hatodik az olyan használt wcpapír stílű lett, remélem hogy (ha) folytatják, az értelmes és minimum nézhetően jó lesz :]
  • Evoluti0N #3
    Sajnos igazad van. Az első rész nagyszerű lett, aztán egyre gyengébb és gyengébb. Remélem, h a 2. évad (ahol ugye már más lesz az írógárda) jobb lesz.
  • koschwarz #2
    mint egyetlen zombis sorozat, nekem tetszik.
  • Tinman #1
    Mind a 6 részt láttam a Walking Dead-ből, melynek színvonala drámain ível lefelé.
    Enyhén szólva túlhypeolt sorozat.