Ötvös Tibor

Az első X-Men Destiny képek

Korábban már kiemelten is foglalkoztunk a Silicon Knights csapatának legújabb játékával, de most végre megérkeztek az első, hivatalos képek is hozzá.

Az X-Men Destiny címet viselő, külső nézetes akció-RPG-ben - meglepő módon - egy mutánst alakítunk, aki azonban egy olyan férfi gyermeke, aki szerint a "mutánsok a természet legnagyobb ballövései" és így tulajdonképpen saját apánk ellen is harcolnunk kell majd. Az hogy ezt milyen eszközzel tesszük - vagyis hogy X-Menként vagy Magneto stílusában - az csak rajtunk múlik.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A most megjelent képek alapján a grafikával nem lesz semmi gond és mivel a sztoriért a képregényt is készítő Mike Carey felel, így valószínű az is rendben lesz. A rajongók pedig örülhetnek, hiszen számos ismert mutánssal összefuthatunk majd a kalandjaink során (eddig Küklopsz, Higanyszál, Surge, Magneto, Árnyék, Farkas és Gambit lett hivatalosan is megerősítve).

Az X-Men Destiny még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #5
    Fail...A filmekben Rozsomaknak (Wolverine) hivjak..a MAGYAR (fostalicska) szinkron hivja Farkasnak...pech,de van ilyen nevu masik karakter is..ciki...
  • Evoluti0N #4
    Azonban mivel a játéknak semmi köze sincs a filmhez, és a helyes megnevezése Rozsomák a karakternek, így érthető a "felháborodás" az első 2 hozzászólásban. Mondom ezt úgy, h nem vagyok se X-men, se képregényrajongó.
  • creed13 #3
    Már nem azért, de a filmekben is Farkasnak hívják Rozsomákot.Akkor ezek szerint a film kiadójának is írtál egy levelet?Vagy ha otthon nézed akkor mindig kifütyülöd?Egyébként remélem lesz olyan jó, mint az Activision által összerakott Wolverine játék.
  • Szefmester #2
    És Rozsomák nem is lesz benne? Csak farkas? Hát kössz szépen, azért egy ekkora epic karakternek is illene benne lennie!

    Vagy a kedves cikkíró tanulja meg leírni rendesen a nevét. :)
  • Shiwo #1
    "Farkas"

    akkor már írtad volna az angol nevét, azon nem akad fenn senki