Ötvös Tibor

Mozgásban a Lego Star Wars III: The Clone Wars


Korábban már beszámoltunk arról, hogy folytatódik a népszerű Lego Star Wars sorozat is, mely ezúttal a The Clone Wars eseményeit mutatja be.

A Lego Star Wars III: The Clone Wars számos téren komoly fejlődést mutat majd, hiszen egy részletesebb és jobban használható pályaszerkesztőt kapunk, de lesznek új Erő-képességeink és lehetőségünk lesz egy barátunkkal összecsapni. Újdonságként jelenik meg a Klónhadsereg RTS irányítása - természetesen Lego-módra és különböző űrhajókat is építhetünk, melyekkel 16 csillagrendszert járhatunk be.


Amint a videóban is látszik a korábbi hírekkel ellentétben a játékban nem csak az animációs sorozatban látott jeleneteket játszhatjuk végig, hanem a második mozifilm nagyobb csatáit is megvívhatjuk. A Lego Star Wars III: The Clone Wars február 18-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BlagaSG #2
    Hát első ránézésre hasonló az eddigi részekhez... Ha az eddigi humora és varázsa meglesz a játéknak, akkor szerintem semmi gond nem lesz vele, a történetet már úgy is ismeri mindenki úgyhogy nem az fog lehengerelni...
  • funkyman #1
    A korábbi két Lego Sw jó volt, de ebben a gagyi Clone Wars témában nem igazán lehet jót alkotni. Úgyhogy valszeg felejtős lesz.