Ötvös Tibor

Silent Hill 8 infók

A Game Informer aktuális számában számos régóta várt játékról rántja le a leplet és ezek közé tartozik a Silent Hill következő része is.

A magazinban végre kiderült, hogy a következő rész a Downpour alcímet kapta és az is kiderült, hogy az előző részekben megismert Silent Hill eddig be nem járt délkeleti részébe juthatunk el a nyolcadik részben. Ez a rész sokkal nagyobb lesz, mint az eddig bejárt területek és a közlekedés megkönnyítése érdekében lesz egy használható metróvonal, mellyel gyorsabban juthatunk el bizonyos főbb gócpontokba.

A játékban a főküldetés mellett számos mellékküldetés is lesz majd a játékban, melyek elvállalása illetve elvégzése opcionális. Főként azért, mert a fejlesztők szerint érdemes elkerülni a harcokat. Jobb, ha akadályokat dobunk eléjük és elmenekülünk. Ugyanakkor a főellenfelek elleni küzdelmek alól nem lehet kibújni és itt bizony bőven találunk majd QTE-részeket is.



Karakterünk egyszerre csak két fegyvert hordhat magánál (két egykezeset vagy egy kétkezeset), mivel a játékban nem lesz Inventory. Ráadásul minden fegyverként használt eszközünk sérül a harcok során és ezért el is használódik. A Silent Hill: Downpourban nagyon fontos szerepet kap a víz, melynek megvalósítására nagyon nagy figyelmet fordítottak a készítők. Ugyanakkor nem térnek vissza olyan klasszikus helyszínek, elemek, mint az iskolák illetve kórházak.

Így elsőre érdekesnek hangzik a Silent Hill: Downpour, melynek megjelenési dátumáról még nincs hír.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- FRISSÍTÉS: Közben megjelentek az első képek is, melyeket itt lehet megnézni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!