Ötvös Tibor

Az első Batman: Arkham City teaser


A 2011-es évben bizony alaposan el leszünk látva jobbnál jobb játékokkal - legalábbis az előjelek erre utalnak.

Számos olyan címet jelentettek be a kiadók (vagy tolták át a megjelenését), melyek már így látatlanban is esélyesek a 2011-es Év Játéka címre és ezek közé tartozik a Rocksteady második Denevérember kalandja is. A Batman: Arkham City sokszor szerepelt már a rovatunkban, de ma ismét foglakoznunk kell vele, hiszen megjelent az első teaser a játékból.

<br/><a href="http://video.msn.com/?mkt=en-gb&vid=c7f8a884-14d7-4e40-b54b-3ad531f70651&fg=sharenoembed" target="_new"title="Exclusive: Batman - Arkham City Teaser Trailer">Video: Exclusive: Batman - Arkham City Teaser Trailer</a>

Sajnos, ahogy azt várni lehetett ez a videó mindössze pár másodperces és magából a játékmenetből semmit nem mutat meg. Mindenesetre már ez is valami és a hírek szerint ez a jelenet csak felvezeti a december 11-én megrendezésre kerülő Video Game Awardsot, melyen többet is láthatunk a játékból.

Rossz hír lehet viszont, hogy a Batman: Arkham City megjelenésére még közel egy évet várni kell, hiszen a jelenet végén a 2011 őszi premier szerepel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #3
    De ez nem az első Teaser volt, az meg a másik.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Teaser rövidebb bemutatót jelent, mint a trailer.
    Ettől függetlenül: tényleg nagy nulla volt.
  • JASON13 #1
    Hát ez nem nagy durranás...