Ötvös Tibor

Márciusban jön a Batman: Arkham City?

A Batman: Arkham City rendszeres visszatérője a hírrovatunknak. A Rocksteady játékát millióan várják lélegzetvisszafojtva és ugyanennyien érdeklődve, hogy vajon az Arkham Asylum csupán egyszeri csoda volt vagy a csapat képes önmagát is túlszárnyalva újból valami maradandót alkotni.

Mindenesetre az előzetesek alapján az Arkham City minden tekintetben jobb, hosszabb és szebb lesz elődjénél, ami azért nagy szó. Bár a Rocksteady már hetekkel ezelőtt bejelentette, hogy a játékuk készen áll a megjelenésre, a kiadó továbbra is a 2011 őszi megjelenési dátumot hirdette média szerte.



Ma azonban három angol online játékterjesztői oldal is ugyanazt a napot jelölte meg, mint premiert dátumot. A Play.com és a Shopto.com 2011. március 25-ét, míg az Amazon UK március 26-át adta meg, mint a megjelenés napját. A Warner Bros és a Rocksteady eddig nem reagált a dologra.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FRISSÍTÉS: Sajnos pár perce megjött a kiadó közleménye, melyben megerősítik, hogy a Batman: Arkham City csak ősszel érkezik és a három angol társaság értesülései nem valós forrásból származhattak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!