Ötvös Tibor

"Nem konzolosodik el a Deus Ex: Human Revolution"

Sokan attól félnek, hogy miután a Deus Ex: Human Revolution PC mellett konzolokra is elkészül, így - az eddig tapasztalatok alapján - kissé le lesz butítva a rendszer.

Ezt a mai napon a vezető dizájner, Jean-Francois Dugas határozottan cáfolta és megpróbálta megnyugtatni a rajongókat. Elmondása szerint "a Deus Ex: Human Revolution életben tartja a sorozat lényegét, de ugyanakkor egy modernebb közönséget is meg akar szólítani."



"Nem lesz lebutítva az eddig rendszer. Véleményem szerint a PC remek platform, ugyanakkor a konzolok is azok. A látszat ellenére a két platform között nincs akkora különbség, mint volt 2000-ben, az első Deus Ex megjelenésekor. Az akkori rendszert valóban nehezen tudtuk volna átportolni konzolokra."

A Deus Ex: Human Revolution 2011 elején jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KP27 #8
    Majd ha lehet billentyűzetet, meg egeret tenni a konzolodra, és a programokban beállítani, hogy melyik gomb mit csináljon, ahogy pc-n is tudjuk, majd maximum akkor.
  • FoodLFG #7


    Mondjuk nem mintha a konzol játékok nem gyakorolnának hatást a PC-s címekre. Már csak ha a multi platformos játékokra gondolunk is. Szóval a PC sem sokkal jobb, de több lehetőség rejlik benne, amit viszont nem használnak ki. Szívás. Game Over.
  • sanyicks #6
    És még te beszélsz a sötétségről :DD
    Na mondj egy ilyen játékot ;)
  • Skynet #5
    Az is megjegyzést érdemel hogy egyesek még mindig teljes sötétséggel a fejükben a konzolt okolják a butításért,amikor konzolon a nagyobb címek között nem egy játék van ami szarrá alázza a hasonló címeket pc-n összetettségben és irányításban.:)
  • koschwarz #4
    azért megjegyzést érdemel, hogy ebből az is kitűnik, hogy egyes fejlesztők kifejezetten tisztában vannak azzal, hogy teli van a töke a pc-seknek a fosadék lebutított játékmenetű konzolszarokból.
  • Seth #3
    12 gomb,2 kar,d-pad. Mind le lesz foglalva,arra mérget vehetsz. Persze tudom, hogy nem így értetted, csak megjegyeztem
  • NEOreg3 #2
    kb.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Mondhat bármi, nekem akkor is ez "jött le": tehát akkor 3 gombos irányítást kapunk. Értem.