Ötvös Tibor

Balhé a Battlefield 1943 PC-s verziója körül

"Végre megjelent a Battlefield 1943 PC-re is!" Eme hangzatos és örömteli cím jelent meg ma kora délután számos internetes magazin honlapján.

Az újságírók boldogan számoltak be róla, hogy az EA digitális disztribúciós oldalán megjelent a régóta várt játék és rögtön meg is lehet vásárolni. Kiemelték, hogy a dolog egyáltalán nem meglepő, hiszen a Battlefield 1943 elméletileg már készen állt, mikor elhalasztották a PC-s megjelenését, de most végre indulhat a móka.



Aztán megjelentek az első kommentek, melyekben a felhasználók arról számoltak be, hogy nem lehet letölteni a programot. Majd jött a hidegzuhany: az EA egy rövid Twitter bejegyzésben tudatta a rajongókkal, hogy a "BF 1943 PC-s változata nem elérhető, ez egy hiba az EA digitális disztribúciós oldalán" és már dolgoznak a probléma elhárításán.

A játékosok többsége elég zabosan vette tudomásul a bakit és eme elégedetlenségének hangot is adtak a különböző fórumokon, de ettől a tény tény marad: a BF 1943 továbbra sem elérhető PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kissssss #4
    nem baj legalább addig is egy újabb szutyoktól kímélnek meg.
  • Jude666 #3
    Ez már szánalom :(
  • zidder #2
    a Battlefield 2142 patch bejelentésének is lassan ünnepeljük a második évfordulóját patch hiányában:D Nem sietik el a dolgokat a DICE háza táján.
  • Pluto #1
    Pedig már jöhetne, nagyon várom. :(