Ötvös Tibor

12 percnyi Fifa '11

Az Electronic Arts hamarosan megjelenteti a Fifa-sorozat aktuális kiadását, mely elég sokat fejlődik a tavalyi kiadáshoz képest.

A mai napon végre mozgásban is megtekinthetjük a Fifa '11-et és nem csak egy pár perces teaserben, hanem egy, a játékmenet idejét tekintve teljes mérkőzést nézhetünk végig a lenti videóban. Az Arsenal - Real Madrid mérkőzést elnézve rögtön szembetűnik, hogy a grafika élesebb lett, a labda életszerűbben viselkedik, mint az előző kiadásban.


Sajnos azonban a legnagyobb újítás - a kapus irányítása - nem látható a jelenetben. Ennek mondjuk az az oka, hogy ez a lehetőség csak multiban és az egyszemélyes játékban karrier módjában áll majd rendelkezésünkre ez a lehetőség, a sima mérkőzéseken nem.

A Fifa '11 megjelenését az EA elcsúsztatta, így szeptember 30 helyett "csak" október 1-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stefling #5
    Már nem azért, de ebben mégis mi az a "hatalmas" változás??? Ugyan az az egész, még a bugok is, amik a 10-ben :D:D:D ekkora szánalmat! A grafika jobb, annyi, de ez minden évben így volt eddig is... a fifa 20 sztem már eléri azt a szintet, mint ami xbox-on mutatkozik.
    Ismét csak parasztvakítás megy...
  • bippo #4
    Szerintem lett annyival szebb, hogy egy próbát megérjen a demó :)

    Végre valaki, akinek a '97 tetszett a legjobban. Nekem is.
  • leeloodallas #3
    Engem még egyetlen forinttal sem sikerült megfejniük;) A videó alapján csak változott a játék, de nem fejlődött igazán. A labda is máshogy viselkedik, de nem feltétlenül jobbam, realisztikusabban. Cristiano homildo mozgása valami elb.szott okádmány, bár a valóságban is úgy mozog, mint aki most kapta meg a napi "szeretet" adagját, persze hátulról. Szebbnek szeb, de az nem feltétlenül jelent egyet a játékélmény javulásával. Nálam még mindig a '97 és a 2005 a "best of football".
  • FrostyDK #2
    valamivel meg kell fejni a focibuzi népet
  • Stranger666 #1
    komolyan minden évben kell egy fifa?