Ötvös Tibor

Resident Evil 6 bejelentés várható

A Resident Evil első része még 1996-ban jelent meg és azóta - minden platformot beleszámolva - összesen 28 játék jelent meg eme cím alatt.

A fő sorozat azonban eddig még csak 5 rész élt meg, de a Capcom legendás dizájnere és producere, Keiji Inafune szerint hamarosan megtörténik a klasszikus játék hatodik epizódjának bejelentése. Inafune ezt egy spanyol magazinnak adott interjúban jelentette be.



"Az ötödik rész hatalmas sikerét tekintve talán nem meglepő, ha a kiadónál mindenki azt szeretné, hogy a Resident Evil 6 minél hamarabb a piacra kerüljön. Őszintén szóval elméletileg hamarosan új hírekkel szolgálhat a Capcom a címről."

A dolog nem meglepő és valószínű valóban nem kell sokat várnunk a bejelentésre, hiszen szeptember 16-19 között zajlik le az idei Tokyo Game Show, ahol "hazai" pályán lebbenthetné fel a fátylat a kiadó a széria legújabb részéről, mely elméletileg egy reboot lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jeti00 #3
    5.sikeres? remélem az irányítást és nézőpontot átdolgozzák.. akkor jöhet!
  • Skynet #2
    Inkább az lenne a legkirályabb ha elfelejtenék ezt a parazitás baromságot,kivennék az eszement hentelős játékmenetet és végre újra zombis túlélőhorror készülne...Mesebeli szörnyek (pl óriás) nélkül ha lehet, rendes vírusdeformált jencikékkel és főganéval...
  • gneoka #1
    Csak legyen coop! akkora feeling volt végig vinni
    1-2 4-5 a kedvenc, bár mindegyik másért jó
    ha a 6 kissé horrorisztikusabb lenne coop-al az lenne a legkirályabb :