Ötvös Tibor

Előrendelhető a Far Cry 3

Közel egy hete foglalkoztunk azzal az értesüléssel, hogy a Ubisoft Montreal gőzerővel készíti a Far Cry harmadik részét, mely ismét Afrikában játszódik majd.

Klikk ide!
Ezt a mai napig hivatalos forrásból nem erősítették meg, de ennek ellenére este két svéd internetes kereskedelemmel foglalkozó oldalon is felbukkant a Far Cry 3 előrendelési lehetősége és mindkét helyen 2010-es premiert és PC-s, PS3-as és X360-as platformokat jelöltek meg.

A GAME leírása szerint a harmadik rész nem Afrikában játszódik, hanem egy teljesen új területen, ami azonban minden eddiginél hatalmasabb lesz és alapos ráncfelvarráson esik át a Dunia motor is.

A Ubisoft eddig nem reagált a felvetésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #8
    remélem, hogy eljutott a készítők tudatáig, hogy minden játékos amiatt meg az azonnal újratermelődő ellenfelek miatt anyázott...ha ezt meghúzzák még egyszer...no comment.
  • Skynet #7
    "Afrikában játszódik, hanem egy teljesen új területen, ami azonban minden eddiginél hatalmasabb lesz "

    Ez nagyon jó hír. Így akár lehet hogy 200 órányira is el tudják húzni a játékidőt. A második részben a legtöbb időt az vette el hogy a feladatok rejtélyes módon direkt mindig a térkép tőlünk legtávolabb eső pontjára esett,és oda el kellett jutni, a játékidőnek bő 80%-át az tette ki hogy átkocsikázzunk az újratermelődő ellenfelekkel tömött ellenőrzési pontokkal teli térképen. Most nagyobb térkép--> hosszabb játékidő lehetőség!!!
    Szánalmas....
  • Rage47 #6
    ha olyan sz*r lesz mint a 2, akkor simán összerittyentik fél év alatt:D
  • grebber #5
    Hát ha pörgőseb lesz és nem lesz hot unalmas mint a 2 akkor már megérte kiadni!
  • Vanek úr #4
    Nekem már a 2. sem tetszett (a sok hülyesége miatt - iszonyatos méretek, és emiatt iszonyatos utazási idők; a folyton 'feléledő' ellenfelek; ...).
  • Warton #2
    Kizártnak tartom, hogy 2010-ben ez megjelenik, maximum 2011 Q1, de akkor is el kéne már kezdeni felépíteni a marketingjét (teaser, trailer stb.).

    Amúgy én várom akár Afrika akár nem. Nekem nagyon tetszett a 2. rész, ha az abban lévő hibákat kijavítják akkor hatalmas játék lehet.
  • DrTre #1
    Hoppá!