Ötvös Tibor

Gőzerővel készül a Far Cry 3?

A Far Cry első része a maga idejében hatalmasat robbant. A gyönyörű grafikával megáldott FPS milliós eladásokat produkált és ezért nem volt meglepő, hogy elkészült a folytatás.

Sajnos azonban a második rész komoly csalódást okozott a rajongóknak, viszont a kasszáknál szépen muzsikált. A Far Cry 3-ról már korábban is lehetett pletykákat hallani, de biztosat még nem. Most azonban az egyik internetes magazin - belsős információkra hivatkozva - megszellőztette, hogy a francia kiadónál már gőzerővel készül a következő rész.



A forrás szerint a Ubisoft Montreal készíti a harmadik epizódot, a fejlesztésért pedig az egykori Relic Entertainment tag, Josh Mosqueira lesz a felelős. Az úriember készítette egyébként a Company of Heroest is. A pletyka szerint a Far Cry 3 ismét Afrikában játszódik, de ezt hivatalos forrásból még nem erősítették meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gromgotth #10
    A FarCry számomra is a szörnyekig volt jó. A FarCry 2 pillanatok alatt unalomba fullad, pedig már 5x adtam neki legalább esélyt. Persze az is lehet, hogy csak egyszerűen kiöregedtem már ebből a lövöldözgetésből.
  • Balumann #9
    Hát, a 2. rész gyönyörűen nézett ki (és jól optimalizált is, ami meglepő manapság, amikor 20x rondább játékok képesek olyanokat beakadni hogy beszarás) és voltak benne jó ötletek is. A helyszín is nagyon tetszett. Csak sajnos elrontották jónéhány dologgal, nem elég változatos küldetések, játékmenet (főleg abból lett elegem, hogy állandóan át kellett menni uygan azon a pontokon, és mindig ugyan annyi ellenség ugyan úgy megtámadott amikor arra mentem), nameg a találati rendszer sem volt valami jó. Nameg, se kihajlás, se fedezékrendszer, se hasalás... minek is bármi ilyesmi?
  • Retechegér #8
    A 2. rész egy rakás szar volt már az elején, első után egy látványvakításként eladni kívánt termék és kész.
  • Bren X #6
    Már olvastam valahol, hogy Jack nem tér vissza....
  • FoodLFG #5
    Afrika mint helyszín, unalmas.
  • Jude666 #4
    Aki kitaálta a második részben, hogy egy nyamvadt gyémánt megszerzéséért 30km-t utazzak, azt elküldeném a Szaharába :)
  • xido #3
    Nem tudom..nekem majdnem fordítva volt..adott volt egy szép sziget az 1.részben,gerillázási lehetőség..katonák..erre eljön a pont,amikor jönnek a kötelező szörnyek és a zárt helyek....na ott abba is hagytam...
  • Kero #2
    szerintem annyira nem volt rossz a második rész. elsőre nekem is furcsa volt sőt csalódás de minél tovább jutottam benne annál jobban tetszett a játék. főleg a hangulata fogott meg a végére nem is a látvány. azóta már fene tudja hányszor végig vittem.
  • Loverman #1
    persze hogy csalódás volt, a 2. részhez már semmi köze sem volt a Cryteknek