Ötvös Tibor

2011 végén jön a Batman: Arkham City

Már számtalanszor elmondtuk, hogy a Rocksteady Batman-játéka a tavalyi év legkellemesebb meglepetése volt és sokak szemében minden idők legjobb képregényhősös akciójátéka is egyben.

A folytatást decemberben jelentették be hivatalosan is, ma pedig napvilágot láttak az első, hivatalos információk is a második részről. A Batman: Arkham Asylum 2 új címet kapott, mostantól Batman: Arkham City néven kell majd keresnünk a játékot. A folytatás 2011 végén jelenik meg konzolokra és PC-re.



A Game Informer információi szerint az Arkham Cityben lesz 2 fős ko-op játék, de társunk nem Robin lesz, hanem a Macskanő. Ráadásul a fejlesztők elmondása szerint ezúttal egy igen csavaros sztorit készítettek, melyben az összes klasszikus és viszonylag frissnek nevezhető gonosztevő felbukkan a Denevérember univerzumból.

Megerősítették továbbá, hogy Joker és Harley Quinn mellett Kétarc, Pingvin és Mr. Jégcsap biztosan felbukkan az Arkham Cityben, de azt is hozzátették, hogy ez még közel sem a végleges gárda. További információkkal jövő hónapban szolgálhatunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Evoluti0N #4
    Időnként én is szeretek haverokkal közösen játszani, Resident Evil 5 is pl nagy élmény volt. Azonban sokszor jobban szeretek single-ben, ugyanis úgy sokkal jobban beletudom magam élni a történetbe és el tudok vonulni a saját kis világomba :). A co-op móddal az a legnagyobb bajom, h ha egy játékba beleteszik, akkor single-ben már sajnos nem annyira élvezetes, mert vagy kapsz egy hülye AI társat, vagy egy gyengébb játékmenetet, ami csak co-opban élvezhető.
  • Balumann #3
    :o Én meg pont azon csodálkozok, hogy még mindig nincs minden játékban coop mód. Ezerszer élvezetesebb egy vagy több haverral, vagy másokkal végigvinni játékokat, mint egyedül, de az is sokat dob - nálam legalábbis - a játékélményen, ha egy gép vezette társ van. Én az ilyen egyedül megoldok mindent nem szeretem már, persze Batman-ban még elment.
  • Szefmester #2
    nah igen.. mellesleg mi az hogy felbukkan? annyira mint pl az előzőben Bane, vagy mint az előzőban riddler, esetleg kétarc?
  • Evoluti0N #1
    Miért kell manapság minden játékban erőltetni a ko-op módot?