Ötvös Tibor

Friss Shogun 2: Total War képek

Kisebb meglepetést okozott a Creative Assembly, mikor az Empire: Total War után visszakanyarodtak a sorozat első részéhez és a modernkori fegyverek helyett inkább a kardokat választották.

Ez mondjuk érthető, hiszen a 2008-as sci-fi-stratégia, a Stormrise a csapat karrierjének legnagyobb bukását hozta el és ezúttal inkább biztosra mentek. A Shogun 2: Total War a 16. századi Japánban játszódik, melyet egy rövid békeidő után ismét darabokra szakítottak a klánok. Mi a kilenc daimjo egyikének bőrébe bújhatunk, akinek célja ismét egyesíteni Japánt és sógunná válni.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A második részben egy teljesen megújult Mesterséges Intelligencia, alaposan felturbózott grafikus motor és kooperatív játékmód várja a kezdő sógunokat. A fejlesztők a mai napon három újabb képet hoztak nyilvánosságra, melyek alapján valóban kijelenthető, hogy a Total War sorozat legszebb epizódja lesz a Shogun 2.

A játék megjelenési időpontja még nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Scharnhorst #2
    Kár, hogy a 3 képből 2 nem is új mert korábban is láthatóak voltak már :S Kíváncsian várom mely 9 nagy daimyo családra korlátozzák le a lehetőségeket.
  • JTBM #1
    A várostromon kell majd nekik sokat dolgozniuk.
    Ezt még nem sikerült megoldaniuk egyik részben sem.