Ötvös Tibor

Íme a negyedik Pókember

Az Activision véget vetett a találgatásoknak és a Comic-Conon végre bemutatta a Spiderman: Shattered Dimension negyedik, utolsó dimenzióját.

Eddig a Csodálatos Pókember, a Noir illetve a jövőben játszódó 2099 vált ismertté, ám tegnap teljes lett a kép. A játék negyedik szuperhőse az Ultimate Pókember, melyben hősünk a fekete ruháját viseli és számos extra képességgel bír (például immunis a vámpírok harapására). Az Ultimate világ is a Csodálatos Pókemberben látott cell-shaded grafikát alkalmazza, ám hősünk itt jóval agresszívabb és "tökösebb" lesz.



A játék történetét a képregényekben is aktívan közreműködő Dan Slott jegyzi és egy titokzatos műtárgy, a Káosz és Rend Táblája áll a sztori középpontjában. Ahogy azt mindenki kitalálhatta egy ilyen névvel csak valami misztikus erővel bíró tárgy rendelkezhet és ez most is így van.

A Tábla tartja ugyanis egyensúlyban a valóságunkat, ám – ahogy az egy képregényben lenni szokott – a tárgy széttörik és ezzel felbomlik ez a balansz. Természetesen Pókember(ék)en a sor, hogy mindent rendbe hozzon. Csakhogy minden tábla más-más dimenzióban (négy részre tört és négy dimenzióba hullottak a darabjai) található, így minden helyen más szereplővel leszünk majd.

A Spiderman: Shattered Dimensions év végén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jagdgeschwader #1
    És az ellensége Deadpool lesz? A plakáton mintha Deadpool-maszk lenne...