Ötvös Tibor

Next-Gen grafikát kap a PC-s Fifa '11

Az EA Sports nagy örömmel tudatta a világgal, hogy a Fifa '11 PC-s változata a korábban PS3-on és X360-on bizonyított grafikus motort használja majd - a rajongók szerint azonban ennek már itt volt az ideje.

A hivatalos közlemény szerint "két év fejlesztés után a konzoljáték-motort PC-re is optimalizálták, és immár a FIFA 11 PC verziójában is új generációs, konzolminőségű játékmenetre, játékmódokra és látványra ad lehetőséget." Azért őszintén beallva elég meglepő, hogy csak most jutott el erre a pontra a kiadó, de jobb később mint soha.



"Az EA SPORTS FIFA franchise elkötelezetten fejleszt és újít PC-fronton is. Most mérföldkőhöz érkeztünk a játék történetében” – nyilatkozta Kaz Makita executive producer. "A FIFA 11 PC változat is biztosítani fogja azt a kiváló minőségű játékmenetet, újszerű játékmódot és lenyűgöző grafikát, ami a FIFA sorozatot a legkedveltebb sportjátékká és több mint 50 Év Játéka díj tulajdonosává tette a PlayStation3 és Xbox 360 konzolokon."

A Fifa '11 számos új játékmóddal jelentkezik majd és ősszel jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Breki33 #10
    Ki csapta össze ezt a cikket? :)

    "Azért őszintén beallva elég meglepő"

    Hát beállva elhiszem :P
  • bippo #9
    Ráragadt a név. Nex-gen=x360+ps3. Amúgymeg a korábbi PC-s fifákhoz képest még ez is mindenképp nexgen, mert az totál fos volt.
    Amúgy nem úgy volt, hogy nem lesz több fifa pc-re?
  • dronkZero #8
    Na ne kúrjatok már fel! "Next-gen"-nek hívják még a KIBASZOTT ÖT ÉVE ELAVULT FOSHULLADÉK X360/PS3 grafikát?!

    Ugye ez csak vicc?
  • Hegi90 #7
    "de a játék eladások alapján nagyon kevés ember játszik pcn komolyabban ilyen játékokat..."

    ezt csak hasraütésből mondtad, mert egyáltalán nincs igazad.
  • zola2000 #6
    Nem biztos, egy átlagember vesz egy gépet, és amíg jó addig használja (ami nem romlott el azt nem kell megjavítani alapon), ami akár 5-6 év is lehet. más kérdés hogy a pc játékosok pcje biztos nagyon erős, de a játék eladások alapján nagyon kevés ember játszik pcn komolyabban ilyen játékokat...
  • FoodLFG #5
  • lazsi #4
    Persze év játéka a fifa? Milyen szánalmas megvett nevenincs újság adta az év játékát a fifának? Az meg, hogy csak most kapta meg az új motort egyszerűen szánalmas. Az átlag pc már kb 2 éve túlhaladta az x360 meg a ps3 hardverét. Az egész EA szánalmas. Évente adják ki az új fifat, nbat, needforspeedet aztán szinte semmi fejlesztés nincs két verzió között. Ennél már csak a sims kiegészítők a szánalmasabbak.
  • GazCamp3r #3
    mégis ugyanolyan fos a pes minden évben, még annyit sem változott mint a fifák...
  • Suffering #2
    már 3 éve itt volt az ideje. a PES 2008-ban már nextgen volt pc-n
  • bosco05 #1
    szánalom