Ötvös Tibor

Vuvuzela a Fifa '11-ben

Az idei világbajnokság eddig elég sok meglepetést tartogatott és az elég gólszegény első fordulók után most végre beindulni látszik a "verseny".

Épp ezért a kezdeti időszakban szinte mindenki az amúgy valóban zavaróan hangos afrikai törzsi "hangszer", a vuvuzela kártékony hatásaival volt elfoglalva. Szerencsére a közvetítő társaságok viszonylag hamar megoldást találtak a problémára és mostanra egy halk duruzsolássá csökkent a vuvuzela hangja.



Az Electronic Arts pedig a mai napon bejelentette, hogy a vuvuzela benne lesz a Fifa '11-ben is, de nem hivatalosan. Ez annyit jelent, hogy a játék engedélyez majd különböző hangfájlok felvételét a programba és így akár a vuvuzela is hallható lehet a meccsek közben. Persze akik akarja, az akár tehénbőgést vagy anyósa hangját is beteheti.

A Fifa '11 ősszel jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • login612 #13
    Vuvuzela és Maradona: Vuvzela
  • akyyy #12
    xboxon is benne lesz?
  • Indigo #11
    Úúúúúgy feldugnám a sok vuvuzelás baromnak azt a szart, hogy arrébbkoldulna... Meg a sok buzi újságírónak is, akik folyton erről cikkeznek, mert baromira herótom van már tőle.
  • Julius Caesar #10
    Ha klubcsapat fizeti a játékost miért is gond, hogy sokat keresnek?

    Ha jól tudom sok válogatottban (a németben is így van, ha jól tom) nem kapnak egy fityinget sem, gólért jár jutalom meg győzelemért. Sok helyen a válogatott megtisztelés.

    Az meg hogy magánemberek a klubokban mennyit adnak nekik, kit érdekel? Az az ő pénzük...
  • napimester #9
    Vuvuzela?

    Csak nehogy a terroristák kezére jusson!!
  • Skynet #8
    Elmehetnek a francba a buta ostoba vubuzera szemetükkel együtt!

    Ennyi...

    A focisták pedig ne jajveszékeljenek,túlfizetett barmok egytől egyig,a fizetésük tizedrészét nem érdemelnék meg,nevetséges amilyen pénzeket manapság egyesek megkeresnek,miközben mint ember,egy hatalmas nagy nullát érnek.
  • varax #7
    bulvárcikk fuckyeahh
  • narumon #6
    "Idegesítő? Az.
    Hozzá lehet szokni? Igen"

    NEM!
  • Szefmester #5
    minek a füldugó? hát nem arra való a devuvuzelatro nevű progi hogy kiszűrje a hangját? kb úgy működik mint az aktív zajszűrős füles, csak ez tisztán a vuvzelára van hangolva... aki neten streamelve nézi a meccset annak kötelező.. de a tv adók is hazsnálni kezdték ha jól tudom
  • bitbandita #4
    "Igen de az okos ember nem rinyál, hanem megoldást keres."

    Az okos embert úgy hívják, hogy Ottmar Hitzfeld. A svájci válogatott fölkészítésének része volt, hogy az edzések közben végig kolompolást (az a tipikus alpesi kolomp) kellett hallgatniuk/elviselniük a játékosoknak...