Ötvös Tibor

Nevet változtat az NBA Live

A legújabb hírek szerint az Electronic Arts újrakezdi a szép múltra visszatekintő kosaras sorozatát.

Az NBA Live 1995-ben kezdte meg hódító útját a sportjátékok szerelmeseinek körében, ám a 2K Sports saját 2K-sorozata az utóbbi időben mind minőségében mind pedig az eladásokban túllépet az EA Sports játékán. Épp ezért a kiadó most úgy döntött, hogy új alapokra helyezik a sorozatot és új néven kezdik újra a szériát.



Az NBA Elite '11 októberében jelenik meg, de sajnos továbbra is csak konzolokra. A fejlesztők szerint az új játékban megújuló dobási rendszert és irányítást kapunk. Előbbi képességalapú lesz és ezúttal valóban az számít, hogy mennyire jó karakterünk bizonyos dolgokban, és nem a véletlenen múlnak a pontok.

Ide tartozik, hogy a 2K Sports marad a megszokott megoldásoknál, viszont igazi kultikus kosarast sikerült megnyerniük a sorozatuk legújabb részéhez. Az NBA 2K11 borítóján ugyanis maga Michael Jordan feszít majd, és a programban is szerepel. Ráadásul ez a játék PC-re is megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FefeeX #3
    él a "ha csendben maradtál volna..." kezdetű mondat xD
  • pcooper #2
    Azért kell így rövidíteni, mert ez a játék neve. A 2K Sports találta ki nem a cikkíró. Üdv!
  • Alveus #1
    "Az NBA 2K11 borítóján ugyanis maga " árulja már el nekem valaki hogy a 2011-t miért kell úgy "rövidíteni", hogy 2k11? Még ha valóban rövidítene, akkor üsse kő megértem, de itt? most mennyivel különb, hogy egy 0-t írok oda, vagy 1 k-t? Ha meg a mozdulatokon akar spórolni akkor csak plusz melót adott a tisztelt cikkíró magának, mivel a 2011-t leírja 3 ujjal, jobb esetben mind a 3 a bal kezén helyezkedik el, a 2k11-t már két kezes hadművelet, ami igen sok plusz időt vesz igénybe. És ha már oly annyira beleszerelmesedett a k betűjébe, akkor igyekezzen olyan számokat alkalmazni amire valóban ésszerű és jogos a rövidítés. Példa: 2k=2000 niket neki, 2k11=200011 mert kedves cikkíró ezt írtad le.