Ötvös Tibor

Sam & Max - Indul a harmadik évad

A Telltale sikeresen éleszti újra a LucasArts klasszikusokat. A Monkey Island mellett a Sam & Max sorozat is nagy népszerűségnek örvend.

A hétvégén a fejlesztők hivatalosan is bejelentették, hogy a Sam & Max Season 3 április 15-én végre kezdetét veszi és a The Devil's Playhouse címet viseli majd. A mostani rész különleges, hiszen a széria ezzel az évaddal lép át a konzolok világába és ennek megfelelően könnyítettek a játékmeneten is.


Az első részben Sam és Max a Skunkape generális által irányított űrhajón tér magához. A feladatunk a hajó megállítása és a generális világromboló terveinek meggátolása. Aki játszott a korábbi évadokkal, az számos ismerős karakterrel futhat majd össze. A point-and-click megoldás helyett mostantól karaktereinket közvetlenül irányíthatjuk majd.

Könnyítés, hogy minden olyan tárgy, mely valamire használható fényesen csillog majd, ha a közelébe érünk. A fejlesztők elárulták, hogy a harmadik szezon augusztusban kapja meg a lezárását, ám addig is minden hónapban új résszel jelentkeznek. További információk a honlapon olvashatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • daswalker #2
    "minden olyan tárgy, mely valamire használható fényesen csillog majd, ha a közelébe érünk. " - mondhatom fantasztikus...

    Akkor azt hiszem le is mondhatunk a "vazze, fene gondolt volna erre!"-féle megoldásokról... (ugyebár LeChuck's Revenge, amikor a tábláról kellett leemelni az ásót... na így se lesz többé díszletnek álcázva a megoldás...)
  • Novell #1
    Én nem értek hozzá, sőt, remélhetőleg jót tesz neki, de elsőre nekem úgy tűnik, hogy egy jó PC-s játékot lebutítanak a konzolok miatt...