Ötvös Tibor

Új kaland a Monkey Island nyomdokain

Jó hír a kalandjátékok rajongóinak, hogy a The Curse of Monkey Island egykori vezető dizájnere új játékot készít, mely Bill Tiller saját Monkey Island epizódja lesz.

A régi hagyományokat követő "point & click" kalandjáték Ghost Pirates of Vooju Island címmel jelenik majd meg és három játszható karaktert kínál majd a vállalkozó kedvű játékosnak. A történetről mindössze annyi derült ki, hogy mindhárom hirtelen szellemmé vált és most mindenáron megpróbálnak visszajutni testükbe.

"A Ghost Pirates of Vooju Island ötlete abból fakad, hogy szerettem volna megcsinálni a saját Monkey Island játékomat" - árulta el Tiller. "Ugyanakkor nem akartam egy újabb Guybrush Threepwood kalandot elkészíteni. Hatalmas rajongója vagyok a sorozatnak, főleg az első két résznek és tulajdonképpen szerencsém van, hogy elkészíthetem saját rajongói játékomat."

Klikk ide! Klikk ide!

"De folyamatosan figyelmeztetem a Monkey Island-rajongókat, hogy ne másolják le a kedvencüket" - folytatja Tiller. "Szeretném, ha a saját elképzelésüket valósítanák meg, ahogy én is. Vagyis a Ghost Pirates humora hasonlít a LucasArts klasszikusáéra, de nem lesz ugyanaz. A megjelenítés a Curse of Monkey Island rajzfilmes stílusára hajaz majd, de több színnel és természetesen több pixellel dolgozunk majd."

Jó hír, hogy a Ghost Pirates of Vooju Island most pénteken meg is jelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csak77 #3
    Rossz hír, hogy a játék gagyi. Nagyon. :(
  • nimfas #2
    Legjobb hír, hogy ami először fent volt már NUKE-olták is... de már van REPACK verzió is :D
  • macseke #1
    még jobb hír, hogy a neten meg már fent van :)