Ötvös Tibor

Bezár a Championship Manager Online

Rossz hírrel kell szolgálnunk minden internetes menedzsernek. Az Eidos pár hét múlva, április 30-án leállítja a Championship Manager Online szervereit.

Aki kicsit is kedveli a focimenedzser játékokat, az bizonyára halott, de még talán játszott is a Championship Manager valamelyik részével. Az Eidos által kiadott játék nagyon népszerű a stílus rajongóinak körében és ezért a fejlesztők elkészítették a program online verzióját, mely több, mint 4 éve fut sikerrel.



Ám sajnos a legújabb hírek szerint az ötödik évét már nem éli meg, hiszen ma érkezett egy bejelentés, mely szerint az Eidos pontosan 20 nappal a játék ötödik születésnapja előtt végleg leállítja a szervereket és megszűnteti a programot. Hivatalos indoklás nem érkezett mellé, ám valószínű az Eidos-Square Enix házasság egyik áldozatát köszönthetjük a CMO személyében.

A hatás természetesen nem maradt el, a játékosok azonnal elindítottak egy petíciót a Facebookon, melyhez jelen pillanatig 257-en csatlakoztak. Az Eidos nem kommentálta az eseményt, a fejlesztő Jadestone viszont a kiadót tette felelőssé a döntésért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MitsuMishi #1
    "Aki kicsit is kedveli a focimenedzsereket, az bizonyára halott, de még talán játszott is a Championship Manager valamelyik részével." - Szegény focimenedzser kedvelők :DDD