Ötvös Tibor

Nem lehet siker a Red Dead Redemption?

Az ember azt hinné, hogy egy jól menő cégnél kellemesebb munkakörülményeket biztosítanak a tulajdonosok, mint egy kevésbé nyereséges vállalkozásnál.

A Rockstar kétségtelenül egy nagyon jól menő cég, mely nyugodtan kísérletezhet polgárpukkasztó alkotásokkal, a GTA-sorozatuk aktuális részét úgyis szétkapkodják az emberek. Ám a jelek szerint az élet náluk sem fenékig tejfel - legalábbis a san diegói részleg így nyilatkozott.



A jelenleg a Red Dead Redemptionon dolgozó részleg már korábban is panaszkodott a szörnyű menedzsmentre, ám most a fejlesztéssel töltött elmúlt hat évet totális katasztrófának nevezték. A pokoli hatosnak elnevezett fejlesztési idő miatt a Red Dead Redemption 4 milliós eladást kellene, hogy produkáljon a profithoz - állítja az egyik belsős elemző. A Rockstar hivatalos közleményében annyit közölt, hogy a western-játéktól nem várják el a hatalmas bevételt. Egyszerűen csak érdekli őket, hogy a részleg képes-e még AAA-kategóriás játékot programozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • grebber #7
    PC-re is?
  • Narxis #6
    Mocskos Rockstar, rabszolgamunkát végeztetnek.
  • Skyline #5
    6 éve csinálják jajdeszörnyűűűű,nemvárnak nagy bevételt csak kíííváncsiak....Újabb Rockstaros reklámfogás.
  • NEOreg3 #4
    videók alapján az is
  • bertino #3
    6 éve csinálják ?
    hűha.
    hát akkor elég konkrét programnak kell lennie, amikor megjelenik.
  • carville #2
    Ez a csapat volt igen.

    A 4 millió feletti profitabilitás viszont hatalmas bullshit, mert az kb azt jelentené hogy minden idők legdrágább fejlesztése lenne, többszörösen megszorozva még a GTA IV költségeit is, reklámmal együtt.
    Még egy Duke Nukem Forevernél elhinném, dehát annak nem csak a költségei hanem a fejlesztési ideje is a végtelenbe tartó sorozat.
  • Cat 02 #1
    Ez az ami miatt a feleségek írtak petíciót, hogy nem látják a férjeik annyit dolgoznak ?