Ötvös Tibor

Tervezési fázisban az Alpha Protocol 2

Bár az első rész még meg sem érkezett, a Sega már az Alpha Protocol folytatását tervezgeti.

Tegyük hozzá, hogy az eddig látottak alapján ez elég bátor lépés, hiszen - bár maga az alapötlet remek, ám - a rengeteg csúsztatás, a nem túl meggyőző gameplay-videók és a közepes grafika miatt nem biztos, hogy siker lesz a játék. Ám Constantine Hantzopoulos szerint az Alpha Protocol már készen van és már csak a kisebb-nagyobb bugok kijavításán dolgoznak.



"Pár srác jelen pillanatban is az Alpha Protocollal játszik és folyamatosan támadnak a jobbnál jobb ötleteik - az Alpha Protocol 2-höz" - állította Hantzopoulos. És ha már Sega, akkor nem lehet elmenni szó nélkül a tény mellett sem, miszerint a rettenetesen hangulatos Yakuza harmadik része (mely sajna csak PS3-ra érkezik) rendelkezik majd angol hangsávval. A Yakuza 2 ugyanis mindenhol csak az eredeti japán hanggal és angol felirattal volt elérhető és ez nem minden rajongónak tetszett.

Rossz hír viszont, hogy a Wii-s MadWorld és The Conduit bukása miatt a Sega átértékelte Nintendós politikáját és befejezték az erőszakos játékokkal való kísérletezést. Vagyis maradnak a Sonic-kalandoknál, melyek - a negatív kritikák ellenére - sokkal jobban fogynak, mint a komolyabb játékaik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zorrobomber #1
    Könyörgöm, az első részt adják ki. Persze nem baj hogy csúsztatják, legyen csak bug free, a grafika meg teljesen jó úgy ahogy van, nem az lesz a lényeg. Szóval nekem még van bizodalmam a projektben.