Ötvös Tibor

Nem kerül boltokba a Jagged Alliance 3

A jelek szerint hamarosan véget ér a Jagged Alliance 3 kálváriája. A legújabb hírek szerint ugyanis a Strategy First nem tudja megjelentetni a programot.

Az egész 1999-ben kezdődött, a fent említett sorozat második részének megjelenésével. Sajnos az akkori fejlesztő, a Sir-Tech azóta megszűnt, így a jogok visszaszálltak a Strategy Firstre. Ekkor lépett a képbe az orosz Games Factory Interactive, mely részt kívánt venni a harmadik rész fejlesztésében, ám olyan változtatásokat akart eszközölni, amit a jogtulajdonos nem.



Így a ruszkik kiléptek, a Strategy First pedig ismét magára maradt. Ezután újabb orosz csapat lépett színre. Az Akella szépen haladt a fejlesztéssel, ám a megjelenési dátumok folyamatosan tolódtak, míg végül a legújabb hírek szerint már a másik orosz csapat is kilépett a projektből. A Strategy First jelenleg ismét magára maradt és nem is nagyon tolonganak a Jagged Alliance 3 projekt körül a jelentkezők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #3
    na azért az nem mindig biztos. lásd Heroes 4 eredeti fejlesztők, Heroes 5 új (orosz) fejlesztők, és utóbbi lett jobb.
  • zola2000 #2
    Hát az eredeti fejlesztők nélkül szerintem ebből is csak szar rókabőr lett volna.
  • WinG #1
    pedig a ja2-t mennyire imádtam :( néha még most is előveszem. nagy kár volna ezért a projektért, persze szar rókabőrökre mindig van pénz.