Ötvös Tibor

Jövőre jön a Mirror's Edge 2

Bár a kasszáknál csak nyögvenyelősen tudott valamennyi profitot termelni és az Electronic Arts komoly leépítéseket is beütemezett, a Mirror's Edge folytatása mégis el fog készülni.

A DiCE mostanában a Battlefield sorozat legújabb részeivel szerepelt a hírrovatunkban, ám a mai napon az egyik alkalmazottjuk, név szerint Oscar Carlen a hivatalos oldalán a portfóliói között a Battlefield 3 mellett a Mirror's Edge második részét is feltűntette, mint jövőre megjelenő projekteket.



Utoljára valamikor a nyáron hallhattunk a játékról, amikor is az EA egy kisebb csapatot állított rá a Mirror's Edge 2-re. A jelek szerint Carlen is ennek a tagja és elmondása szerint nagyon jól haladnak a munkálatokkal. Ha a fejlesztők (a Ubisoft Montrealhoz hasonlóan) megfogadják a rajongók észrevételeit, akkor jövőre egy valóban jó játékkal lehet dolgunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Evoluti0N #4
    A rövid játékidőt kivéve nekem nagyon tetszett a játék. Végre vmi új volt, amilyent még nem láttunk
  • Atkamon #3
    Én is nagyon imádtam az elsőt, ha a 2 csak olyan lesz, mint az 1 új pályákkal, már akkor is jöhet:P
  • Indigo #2
    Nekem is bejött, helyenként jobban élveztem mint akármelyik Tomb Raidert. Viszont nem gyengén idegesítő is tudott lenni néhol, főleg a közelharc miatt.

    Az alig 5-6 órás játékidő viszont pofátlanság. Ha a második rész is ilyen rövid lesz, akkor szerintem azt is elfelejtem megvenni...
  • Hoz_Hun #1
    Ennek örülök a Mirror's Edge nekem bejött minden hibájával együtt. Megfogott ez az igazán egyedi és hangulatos világ.

    Na meg a csodálatos zenéje.