Ötvös Tibor

Újabb játszható karakterosztályok a Star Wars: The Old Republicban

A Dragon Age: Origins megjelenése után a BioWare másik két bejelentett játékára koncentrál.

A Mass Effect folytatása mellett a fejlesztők másik nagy reménysége az MMO-k világát betámadó Star Wars: The Old Republic lesz, melyből eddig négy karakterosztályt jelentettek be. Korábban már jeleztük, hogy még további négy kerül majd bejelentésre és a mai napon ebből kettő meg is érkezett.



Ahogy az várható volt a Sith lovag ellenpontjaként a BioWare bejelentette a Jedi lovagot, mint választható osztályt, mely bizonyára sokak kedvence lesz. Az Erő használói mellett lehetünk még csempészek, birodalmi rohamosztagosok, fejvadászok - és birodalmi ügynökök is. A BioWare elmondása szerint utóbbi a bérgyilkos karakterosztályt jelenti, ám bővebb leírást csak a hétvégén adnak róla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hans von Luck #4
    Mondasz valamit...
  • blessyou #3
    A KotOR idején hol voltak még a birodalmi rohamosztagosok? Köztársasági katonák, sith katonák meg mandaloriaiak voltak, vagy én emlékszem rosszul? A sitheknek nem volt rohamosztagosaik... ugyanígy a birodalmi ügynök is kérdéses számomra.
  • mousee #2
    Remélem nem cseszik el úgy a Dzsedikkel, mint a wowban a DKval... Szal ha valaki tényleg erőhasználó, meg fénykaszával rohangászó akar lenni, akkor előtte érjen el sokmindent a karakterével, és utána abból tudjon lovagot faragni, ne pedig mellé. Ha nem így lesz, akkor mindenki dzsedájként fog rohangászni, mer az fless... :D
  • Vardar #1
    Én eddig úgy tudtam, hogy jedi-sith, csempész-fejvadász, köztársasági katona-?. Megvárom a hétvégét:D