Ötvös Tibor

Megérkeztek az első Epic Mickey képek

Korábban is beszámoltunk róla, miszerint Warren Spector a Disney számára készíti legújabb játékát, melynek Miki egér lesz a főszereplője. Klikk
ide! Akkor a fejlesztőcsapat folyamatosan arról nyilatkozott mindenkinek, hogy az egész univerzumot egy poszt-apokaliptikus világba helyezik át és az első látványtervek is bíztatónak tűntek. A Game Informer magazin azonban a héten lehozta az első képeket az Epic Mickey nevezetű játékból és bizony ebben nyoma sincs a beígért darkos beütésnek.

A hozzászólások szerint is ez jelen állapotában egy szimpla ugrálós Disney-játéknak tűnik, ráadásul elég színes a képi világa is. Mindenesetre Spector eddig ritkán okozott csalódást, reméljük most sem tesz így. Az Epic Mickey jelen állás szerint Wii-exkluzív lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Librarian #2
    Hát... én is egy ilyen American McGee's Alice kategóriára gondoltam, felturbózott grafikával és még betegebb dolgokkal. De ez... Hát nem tetszik.
  • Seth #1
    Hát én egy sokkal groteszkebb látványvilágra számítottam az előzetes art-ok alapján. Ez így olyan mint mondjuk a Kingdom Hearts