Ötvös Tibor

Jövő héten leleplezik az új Street Fightert?

A Capcom egyik vezetője, Natsuki Shiozawa egy interjúban megerősítette, hogy hamarosan bejelentik a következő Street Fighter játékot.

Gondolom senki nem hitte, hogy a Capcom világsikerű verekedős játéka, a Street Fighter negyedik része lesz az utolsó epizód a sorozatban, főleg azután, hogy a legújabb játék minden platformon nagyon sikeres lett. A premier után pár héttel a készítők már arról pletykáltak, hogy a következő címre nem kell közel egy évtizedet várnunk, ám az még nem volt tisztázott, hogy az igazi ötödik részről beszélnek vagy csak egy Remix-Alpha-Super címkével kiegészített részről.



Miután a Street Fighter második részéből közel hét különböző alrész létezik, így nem lenne meglepő egy "szimpla" kiegészítés. A mai napon a Capcom egyik vezetője, Natsuki Shiozawa egy interjúban megerősítette eme értesülést és hozzátette, hogy hamarosan konkrétumokkal is szolgálnak. A pletykák szerint ez a szombaton kezdődő Tokyo Game Shown fog megtörténni és ott végre eldől, vajon az ötödik rész készül vagy csak egy SF4 Super Alpha Turbo HD Remix Deluxe Ultra Showdown: Second Coming GOTY Editiont próbálnak ránk sózni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ffxi #3
    Sims szindrómát érzek? :)
  • Skyline #2
    Super mega remix street fighter IV ex plus alpha turbo deluxe.....
    5 rész? ugyan.... amióta a SUPER, majd SUPER TURBO jelzőt megkapta a 2. rész,azóta nincs új rész csak újracimkézés minimális kiegészítésekkel...
  • Szefmester #1
    mivel sikeres ezért csak valami alpha hyper suer sreet fighter fog jönni, mint anno a 2. résznél.. a 3 ami nem volt annyira sikeres csak két-három rókabőr volt.. :D

    milyen jó hogy rühellem ezt a jáékot így nem kell kifizetni 6x majdnemugyanazt :D