Ötvös Tibor

Ingyen szedhető az új Monkey Island

Aki esetleg nem tudná, ma, azaz 2009. szeptember 19-én, szombaton van a "Beszélj kalózul nap" és eme jeles alkalomból, csak és kizárólag a mai napon a Telltale Games és a LucasArts ingyenesen letölthetővé tette az új Monkey Island játékot.

A Tales of Monkey Island: Launch of the Screaming Narwhal szombat éjféltől 23:59 percig szedhető le. A letöltendő fájl mindösszesen 189 mega, amit egy szimpla 2 gigás letöltéssel rendelkező nettulaj is alig 20 perc alatt lekaphat. A telepítés is elég könnyű, mindösszesen el kell látogatni az erre a célre létrehozott honlapra, ott megadni az e-mail címünket (ebben kapjuk a szériaszámot, szóval létező címet adjunk meg!) és egy tetszőleges jelszót, majd lehet is tölteni az öt részes játék első fejezetét.



Amíg megy a letöltés, addig a fent megadott honlapon el lehet szórakozni a kalóznév-generálókkal (nekem a stílusos Kalóz Finn, a tengeri csiga nevet adta), a kalózteszttel és lefordíthatjuk a normál beszédet a kalózok nyelére is. Mindent érdemes kipróbálni, ám mindegyik csak angolul megy (a névgenerátor viszont kezeli az ékezeteket).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atkamon #7
    xD
  • Sanyix #6
    2 MegaNewtonnal emelkedni szokott nem lejönni.
  • egyember1 #5
    lol, stabil 2MN/sec -el lejott masfel perc alatt. Semmi terheles... Na igen, akinek van penze.. :)
  • seltorin #4
    Valóban. Nem először fordul elő, hogy kalandjáték első részét ingyen játszhatóvá teszik, hisz ha megfog a történet, talán kíváncsi leszel a többire is. Kicsit félrevisz a cím.
  • Cat 02 #3
    Még 1 óráig :p
    Ám a játék 5 részre lett feldarabolva, ez az első része, nézd úgy mint egy demót :)
  • FoodLFG #2
    Ezt nem értem. Új játék és ingyen adják oO? Itt valami nem kerek ebben a történetben... Hol van a csapda ?

    Egyébként meg nem ártana összeszedni, hogy melyek azok a régi játékok, amiket ingyenesen letölthetővé tettek. Azt tudom, hogy van a C&C meg valamelyik Red Alert, aminek egyébként semmi köze a C&C univerzumhoz. Nem is értem, hogy miért hívják úgy. Illetve igen, jobban el lehet adni azzal a névvel...
    Aztán még valami olyasmi is rémlik, hogy MechWarriort is ingyenessé tették... Volt valami cikk is itt az esgén róla.

    Ebből a szempontból tömény FAIL az oldal "Kapcsolódó cikkek" része, mert a fent említettekből egyik sem szerepel ott, pedig volt róluk cikk. Akkó minek van ez a rész ?
  • PAtr0n #1
    há'! má le is szedtem. 2 perc volt kb. állat.
    Még jó, hogy korán kellett ma kelnem, ki tudja milyen terheltek lesznek a szerverek napközben.
    Szedje mindenki aki tudja, kihagyhatatlan ajánlat! :)