Ötvös Tibor

Franciák nyúlták le a Halo 3 ODST-t

A jelek szerint a fejlett nyugaton sincs mindenkinek pénze megvenni az eredeti játékot. Most ugyanis Franciaországból jelentették, hogy kereken száz darab Halo 3 ODST-t loptak el egy disztribúciós hálózatból.

A rendőrség először csak annyit mondott, hogy egy szimpla betörés történt és ebben az ügyben nyomoznak. Utána a Microsoft bevallotta, hogy a betörés során semmi mást nem vittek el, csak a száz darab Orbital Drop Shock Troopert. Mondjuk nehéz is lenne tagadni, hiszen a neten alig pár órával később már fel is bukkantak a másolatok, ráadásul az egyik tolvaj még képeket is töltött fel egy közösségi oldalra, melyeken épp a Halo 3 ODST-vel játszik.


Egy küldetés franciául

Mindenesetre nálunk igazán kellemes akcióval próbálja a Microsoft rávenni a magyarokat, hogy ne töltsük le a játékot. A Halo 3 ODST előrendelése esetén ugyanis mindössze 9900 forintot kell kicsengetnünk, ráadásul két teljes játék (Kingdom Under Fire: Circle of Doom és Nineny-Nine Nights) is jár mellé. Vagyis mindösszesen tízezer forintért három teljes és nem utolsósorban eredeti programot kapunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #8
    Jól hangzik az ilyen akció. 10e Ft-ot megér 3 játék eredetiben. Amennyit játszom egy évben, még sok is lenne 3 progi.
  • DontKillMe #7
    Az is szégyellheti, aki lehetővé tette, hogy az átlag magyar annyit keressen, hogy soha ne tudjon premier gamét venni. Hogy miért? Mert alig ennek a hatszorosát keresi meg egy droid a szalagon. Ja, hogy te nem ilyen vagy? De az alig 2 és fél millió magyar igen. Majd ha a Jenki Jonnynak is a fizetése hatodát kellene kiadnia egy gammáért, kíváncsi lennék, hova nyúlna. A pénztárcájáért, vagy az egérért. Nem utolsó sorban, nézd meg a világranglistát, hogy hol warezolnak ez egyik legnagyobb számban. (Ne fáradj, az USA-ban)
  • Szeszmester #6
    Anno a Halo 2-nek is francia verziója szivárgott ki.
  • kissssss #5
    szégyellhetik magukat a franciák.
  • SL #4
    sajnos én is láttam egy torrent oldalon.
  • Tinman #3
    Ja... kár, hogy a héjló frii sokat nem ér. Azért mert 1 millió légy szereti a xart... ;-)
  • Daffit #2
    Engem egyáltalán nem nyűgözött le ez a kis ingame. Ráadásul a bevezető videót már sok-sok évvel ezelőtt láttam a Quake 2-ben.
  • MrBlowfish #1
    Azért 10k és 2 ajándék game igazán nem vészes egy A kategóriás premier 360 játékért. Ha folytatnák ezt a tendenciát a végén beruháznék egy boxra :)